23
april
2018
|
13:02
Europe/Amsterdam

Nieuwe smarts forfour voor Ajax Vrouwen

Als sinds 2009 bestaat er een succesvolle verbintenis tussen Mercedes-Benz Cars Nederland en AFC Ajax, waarbij de Nederlandse importeur van Mercedes-Benz en smart optreedt als officiële mobiliteitspartner van de Amsterdamse voetbalclub. Met de overhandiging van de eerste zeven nieuwe smarts forfour aan het vrouwenteam van Ajax, is de bestaande samenwerking nu verder uitgebreid. De auto’s worden geleverd door smart dealer Stern Auto in Amsterdam Zuidoost.

“Wij zijn blij dat smart auto’s beschikbaar stelt aan onze speelsters. Uiteraard zijn onze voetbalsters verheugd met hun nieuwe auto, het is prettig voor hen om veilig vervoer te hebben dat ook nog eens wendbaar en praktisch is in de stad. En dat is fijn omdat de dames de auto ook privé rijden.”, aldus Menno Geelen, commercieel directeur van AFC Ajax. Ook Jo Willems, smart director, is verheugd over de samenwerking: “Wij zijn blij dat we de samenwerking met AFC Ajax hebben kunnen uitbreiden met de inzet van de nieuwe smarts forfour voor de Ajax Vrouwen. De vrouwenselectie van AFC Ajax is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer succesvol team en wij zijn er trots op dat we mobiliteitspartner van dat team mogen zijn.”

Ajax Vrouwen

De vrouwenafdeling van de Nederlandse profvoetbalclub AFC Ajax is opgericht in 2012. De vrouwen van Ajax behaalden in 2014 hun eerste prijs in de geschiedenis van de club: de KNVB beker. Het eerste kampioenschap behaalde Ajax in het seizoen 2016/17, na het gehele seizoen bovenaan gestaan te hebben. Ajax behaalde de eerste dubbel in de historie door kampioen te worden en ook de KNVB beker te winnen. De vrouwenselectie van Ajax staat onder leiding van manager vrouwenvoetbal Daphne Koster en wordt getraind door Benno Nihom. De vrouwen spelen hun wedstrijden op Sportpark de Toekomst. Daar werden ook de eerste smarts forfour aan de Ajax Vrouwen overhandigd.

smart forfour – standaard diverse veiligheids- en comfortuitrustingen

De smart forfour heeft standaard een keur aan veiligheids- en comfortuitrustingen. Daartoe behoren led-dagrijverlichting, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, cruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing), buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing, combi-instrument met monochroom lcd-display, boordcomputer en elektrische ruitbediening. Bovendien heeft de vierzitter van smart standaard Direct steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging.