12
juli
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe occasionsite voor Mercedes-Benz

Met ingang van vandaag is de ingrijpend gewijzigde site www.steroccasion.nl in de lucht. Hier is het gehele occasionaanbod van alle officiële Mercedes-Benz dealers te vinden. De nieuwe site is snel, aantrekkelijk vormgegeven en biedt geavanceerde zoekopties. Alle occasions die in de database zitten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de officiële Mercedes-Benz dealer stelt.

De nieuwe occasionsite is zo ingericht dat bezoekers met slechts enkele muisklikken bij de gebruikte Mercedes-Benz van hun dromen uitkomen. Er kan gericht per model worden gezocht, maar ook op specifieke criteria. Alle zoekopties worden al in het startscherm weergegeven en dat draagt bij aan een snel en helder resultaat. Bezoekers krijgen hun favoriete auto gepresenteerd op een overzichtelijke en printbare ‘kaart’ met daarop alle technische gegevens, de uitvoeringsspecificaties en diverse foto’s van hoge kwaliteit.

Uitgebreide dealerinput

Wat www.steroccasion.nl ook uniek maakt, is dat de site in nauwe samenspraak met de officiële Mercedes-Benz dealers is ontwikkeld. Zij weten namelijk als geen ander wat de wensen van hun klanten zijn. Mede daardoor is de nieuwe site in enkele woorden te omschrijven: helder, duidelijk, attractief en informatief. Het resultaat hiervan is dat (potentiële) klanten nu razendsnel terecht komen bij een kwalitatief hoogwaardige, gebruikte Mercedes-Benz op maat.