04
december
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Business Class voor de veeleisende zakelijke rijder

Mercedes-Benz introduceert voor de nieuwe C-Klasse ‘Business Class’, een aantrekkelijk optiepakket dat de C-Klasse voor de zakelijke rijder completeert tegen een laag maandtarief en een gunstige bijtelling. De C-Klasse Business Class is leverbaar als Limousine en Estate.

Een complete auto in combinatie met een zo laag mogelijke bijtelling voor de zakelijke rijder. Het is een veelgehoorde wens vanuit de lease- en fleetmarkt. Mercedes-Benz komt aan deze wens tegemoet met Business Class, leverbaar op de B-Klasse, E-Klasse en nu ook op de nieuwe C-Klasse. Het Business Class pakket heeft voor ondernemers het voordeel van een scherp leasetarief en voor de berijder het voordeel van een lagere bijtelling.

Aantrekkelijk aanbod

De C-Klasse Business Class is een aantrekkelijk aanbod voor veeleisende en calculerende zakelijke rijder. Kenmerkend voor elke Mercedes-Benz zijn de concurrerende leaseprijzen dankzij de hoge restwaarde én een lage kilometerkostprijs. Met het Business Class pakket worden de modellen uitgerust met een uitgebreid pakket aan opties tegen een zeer aantrekkelijke pakketprijs. Zo behoren het Audio 50 APS systeem (geïntegreerd DVD navigatiesysteem met TMC, telefoonbedieningstoetsen op het stuurwiel, CD/DVD-speler, MP3-functionaliteit en AUX-in aansluiting) en de geïntegreerde telefoonvoorbereiding tot het pakket. Net als metallic lak, diefstal-en inbraakalarm, het Park Tronic System (PTS, vóór en achter), een regensensor en zelfs de velours matten zijn inbegrepen. Het Business Class pakket heeft voor de onderneming het voordeel van een scherp leasetarief en voor de berijder het voordeel van een lagere bijtelling.

De C-Klasse zal als Business Class vaak met de complete standaarduitrusting gecombineerd worden, maar is ook leverbaar als AVANTGARDE of ELEGANCE, in combinatie met een viertal krachtige en efficiente motoren: de C 180 KOMPRESSOR (115 kW/156 pk), de C 200 KOMPRESSOR (135 kW/184 pk), de C 200 CDI (100 kW/136 pk) of de C 220 CDI (125 kW/170 pk).

De prijs voor het Business pakket bedraagt € 1.995, het zakelijke voordeel bedraagt maar liefst € 4.425. De C-Klasse Business Class is via DaimlerChrysler Financial Services te leasen vanaf € 719 per maand, de Estate Business Class is er vanaf € 749.