12
januari
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Mercedes-Benz Actros Megaspace

Ested Internationaal Koel- en Vriestransport uit Ingen vervoert voornamelijk groente en fruit richting Groot-Brittannië. Eigenaar Ted van Pligt en zijn vrouw Louise rijden samen met veel plezier in hun nieuwe Mercedes-Benz Actros 1858 V8 Megaspace. Deze truck is voorzien van een originele Mercedes-Benz inbouwkeuken en aanzienlijk verfraaid met allerlei extra’s aan de buitenzijde. Daarnaast geeft de witte kleur de truck ook nog eens een chique uitstraling.

Internationaal Koel- en Vriestransport
Samen met zijn vrouw Louise maakt eigenaar Ted van Pligt met de koeloplegger regelmatig de oversteek naar Groot-Brittannie om daar voornamelijk groente en fruit af te leveren. En Louise gaat niet alleen mee voor de gezelligheid, rijden kan ze ook!

Sinds zijn achttiende zit Ted van Pligt al achter het stuur van een truck en al ruim tien jaar is hij eigen rijder. Het was inmiddels de hoogste tijd voor een nieuwe truck en daarom heeft hij een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1858 Megaspace gekocht. Volgens Ted van Pligt een superwagen!

Originele inbouwkeuken
De Megaspace-cabine is uitgerust met een originele Mercedes-Benz inbouwkeuken. Deze keuken is geheel voorzien van allerlei luxe apparaten zoals een koelkast, een koffiezetapparaat en een magnetron. Daarnaast heeft de inbouwkeuken ook nog eens veel extra opbergruimte. Ook is er gedacht aan extra veiligheid. Zo is er een speciale extra lange witte zonneklep op de voorruit gemonteerd. Hierdoor heeft de bestuurder minder last van de zon. Vijf oranje toplichten, een originele Mercedes-Benz beugel met vier vérstralers en 19 geïntegreerde lampjes in de onderspoiler geven de Actros een stoer uiterlijk. Chique is deze Mercedes-Benz truck zeker ook. Bijna de gehele combinatie, inclusief alle carrosseriedelen, is wit gespoten. De grille die normaalgesproken zwart is, is vervangen door een zilvergrijze. Zo is deze Mercedes-Benz Actros Megaspace hét visitekaartje van Ested geworden.

Krachtig en zuinig
Officieel Mercedes-Benz dealer Rüttchen Tiel heeft de levering van deze luxe Actros voor zijn rekening genomen. De dealer heeft handig ingespeeld op de klantwensen waardoor Ted en Louise tijdens de reis van alle gemakken zijn voorzien. Naast de aanwezige luxe heeft de Actros nog veel meer voordelen! Deze betrouwbare truck heeft namelijk een relatief laag brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen. Daarnaast levert de Actros dankzij de V8-motor maar liefst 580 pk! De Actros Megaspace heeft dus een Mega motorvermogen! De truck is hierdoor uitermate geschikt voor het zware werk. Ested heeft in Mercedes-Benz een uitstekende partner gevonden.