13
juli
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Mercedes-Benz Actros 4154S wordt door Van den Bogerd ingezet voor het transport van alles wat zwaar, breed, hoog en lang is

  • Van den Bogerd Transporten bestaat al ruim zestig jaar. De primaire activiteiten van dit bedrijf bestaan uit zeecontainer- en exceptioneel transport en het vervoeren van heikranen en heistellingen. Het wagenpark is onlangs uitgebreid met een krachtige Mercedes-Benz 8x4 Actros 4154S trekker die dankzij een tweede doorgezette vooras een lagere cabine en een hoger laadvermogen heeft verkregen.

De Mercedes-Benz Actros 8x4 4154S wordt voornamelijk ingezet voor het transport van kranen en grondverzetmachines met een gewicht van 30 tot 85 ton. Als basis voor dit voertuig is een Actros 3354 gebruikt. In Molsheim is de truck voorzien van een extra tweede doorgezette vooras, waardoor het maximale laadvermogen flink toeneemt. De cabine is tevens verlaagd en afgeschuind en de ophanging is aangepast om een zo laag mogelijke ligging te krijgen. De truck is daarnaast ook voorzien van een in hoogte verstelbare mastendrager, een 3,5” schuifschotel en er zijn aan beide zijden RVS gereedschapskisten gemonteerd. Hierdoor is het voertuig optimaal benut.

Al zestig jaar zeecontainer- en exceptioneel transport.Het familiebedrijf Van den Bogerd Transporten B.V. wordt inmiddels aangestuurd door de derde generatie uit deze familie. Het transportbedrijf heeft zich gedurende deze periode gespecialiseerd in zeecontainer- en exceptioneel of zwaar transport. Overige activiteiten zijn het transporteren van reefer containers op chassis met aggregaat, transport van heikranen en heistellingen met een transportgewicht tot maximaal 85 ton, op- en overslag van zeecontainers en andere soorten transport van alles wat zwaar, breed, hoog en lang is.

Om al deze vormen van transport zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren, beschikt Van den Bogerd over een uiterst modern wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit ongeveer veertig bedrijfswagens, waarvan ruim tachtig procent van het merk Mercedes-Benz is. De gehele vloot is voorzien van allerlei communicatiemogelijkheden ten behoeve van de professionele en efficiënte bedrijfsvoering, waaronder elektronische datacommunicatie met de planning en de mogelijkheid voor ‘tracking & tracing’.

Onlangs is er een nieuwe Mercedes-Benz Actros 4154S aan het wagenpark toegevoegd. Officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer ROGAM uit Bergschenhoek heeft de levering van de krachtige truck verzorgd. Van den Bogerd is al meer dan 30 jaar een trouwe klant van deze dealer. Vooral het goed meedenken en het snel en adequaat oplossen van problemen, zorgen voor grote tevredenheid bij het transportbedrijf.

Het onderhoud aan het wagenpark wordt door Van den Bogerd in eigen beheer uitgevoerd. In de onderhoudswerkplaats kunnen eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de eigen bedrijfswagens, maar ook aan die van derden, snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Voor meer specifieke problemen doet Van den Bogerd een beroep op de kennis en ervaring van de Mercedes-Benz dealer.