23
november
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe C-Klasse Estate in de showroom

De feestdagen kunnen niet beter beginnen dan met de dealerintroductie van de Mercedes-Benz C-Klasse Estate. Deze nieuwe stationwagen staat vanaf 1 december in de showroom. De combinatie van kracht, comfort en ruimte maakt de Estate bij uitstek geschikt voor zowel zakelijk als privégebruik. De nieuwe C-Klasse Estate is leverbaar vanaf € 39.900 en te leasen vanaf € 699 per maand.

De C-Klasse Estate onderscheidt zich door zijn riante interieurruimte. Zo zet hij met zijn maximale inhoud van 1.500 liter alle andere stationwagens in zijn segment in de schaduw. Op het gebied van veiligheid, dynamiek en comfort bevindt deze nieuwe uitvoering zich op hetzelfde hoge niveau als de Limousine.

Het motorengamma van de Estate start met de C 180 KOMPRESSOR met 156 pk en loopt op tot het voorlopige topmodel, de C 350 met 272 pk. Deze is standaard voorzien van de 7G-TRONIC automatische versnellingsbak. Ook zijn er drie zuinige en koppelrijke dieseluitvoeringen: de C 200 CDI, C 220 CDI en C 320 CDI. De topversie, de C 63 AMG Estate, volgt begin volgend jaar.

Net zoals de Limousine wordt ook de C-Klasse Estate geleverd in drie lines: als rijk uitgeruste STANDAARD, luxe ELEGANCE of als sportieve AVANTGARDE. Deze lines zijn uit te breiden met het Comfort pakket en het Sport pakket AMG. Ter gelegenheid van de introductie van de C-Klasse Estate wordt het Comfort pakket zonder meerprijs voorzien van het navigatiesysteem Audio 50 APS. Beschouw het als een sinterklaascadeau van Mercedes-Benz.