10
januari
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuw: smart fortwo edition cityflame

smart brengt kleur in het leven: de smart fortwo edition cityflame is met zijn bodypanels in 'flame yellow' en zwart gelakte tridion-veiligheidscel en lichtmetalen wielen een echte blikvanger. Het contrast wordt ook doorgezet in het interieur. De exclusieve zwarte stoelen in leder optiek zijn voorzien van markante gele inzetstukken en gele sierstiksels. De smart fortwo edition cityflame is leverbaar vanaf € 15.176 en kan nu besteld worden. De coupé en cabrio zullen in mei 2013 bij de dealer staan. 

De nieuwe special edition van de smart fortwo heet edition cityflame. smart volgt daarmee de laatste trend op kleurgebied en vervult tegelijkertijd de wens van veel klanten naar een nog sterkere individualisering. De meest opvallende uiterlijke kenmerken zijn de bodypanels in opvallende parelmoerlak 'flame yellow' (naar keuze ook leverbaar in zwart). In combinatie met de zwarte tridion-veiligheidscel, de exclusieve zwart gelakte 3-dubbelspaaks lichtmetalen wielen met brede banden (175/55 R 15 voor en 195/50 R 15 achter) en de zwarte buitenspiegelbehuizing oogt de gele lak sportief en expressief . 

Het kleurenspel wordt doorgezet in het interieur: de zittingen van de stoelen in zwarte lederoptiek worden omlijst door gele inzetstukken uit kunstleder en zijn voorzien van gele sierstiksels. Ook het instrumentenpaneel in lederoptiek is afgewerkt met een geel stiksel. Andere kenmerken zijn de in tweeën gedeelde zwart/gele onderkant van het dashboard, het driespaaks lederen sportstuur met shift paddles en geel sierstiksel alsmede speciale vloermatten met ingeweven cityflame-stiksel. 

De limited edition van 2.400 exemplaren is gebaseerd op het model passion en beschikt daarom standaard onder meer over het automatische schakelprogramma softtouch, elektrisch bedienbare ramen, airco met automatische temperatuurregeling en een transparant panoramadak met zonwering. 

Aan boord bevindt zich verder het audiosysteem basic. De smart fortwo edition cityflame is vanaf € 15.176 leverbaar als coupé en cabrio met 52 kW mhd benzinemotor of 62 kW benzinemotor.