27
november
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuw mobiliteitscentrum voor ROGAM

ROGAM Gouda heeft recentelijk de deuren van een nieuwe vestiging in Moordrecht geopend. Tijdens de feestlijke opening op vrijdag 21 en zaterdag 22 november jl. kon het grote publiek kennismaken met het pand. Naast personen- en bestelwagens van Mercedes-Benz worden sinds kort ook smart modellen en trucks van het merk met de zilveren ster aangeboden en onderhouden.

Goede ligging

Op het bedrijventerrein Gouwe Park is precies een jaar geleden het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe pand van ROGAM. Gouwe Park biedt plaats aan 65 bedrijven uit de regio en is zeer strategisch gelegen langs de A12 en A20 in Moordrecht. Voor ROGAM is de autoboulevard van Gouwe Park dan ook de ideale plek om klanten en potentiële klanten uit de regio te bedienen, vooral met het oog op de groei binnen de regionale markt. Het pand voldoet aan de laatste eisen van Daimler AG en is volgens het Autohaus-concept gebouwd. Dat betekent dat het mobiliteitscentrum een transparant en open karakter heeft. De strakke vormgeving en het vele glaswerk zorgen voor een natuurlijke lichtinval waarbij de personenwagen- en bedrijfswagenmodellen goed tot hun recht komen.

Alles onder één dak

Het terrein van ROGAM Gouda heeft een totale oppervlakte van 11.000 m2. De showroom en werkplaats bieden met 5.000 m2 plaats aan Mercedes-Benz en smart personenwagens, Mercedes-Benz bedrijfswagens en een breed assortiment aan SterOccasions. De showroom voor nieuwe en gebruikte personenwagens van 2.250 m2 stelt ROGAM Gouda in staat om de complete Mercedes-Benz productrange aan te bieden. Nieuw in het productaanbod zijn de modellen van smart. Ook worden vanuit het nieuwe pand bestelwagens en trucks van Mercedes-Benz aangeboden.

After sales faciliteiten

Naast een nieuwe showroom beschikt ROGAM Gouda over ultramoderne werkplaatsen voor zowel personen- als bedrijfwagens. Bovendien is er een APK teststraat gebouwd om alle wettelijke keuringen snel uit te kunnen voeren. Het onderdelen- en accessoiremagazijn is uitgerust met het Kardex-systeem dat een optimaal voorraadbeheer mogelijk maakt.