04
juli
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Navigatie voor levensgenieters

 • Alle nieuwe Mercedes-Benz navigatie-cd’s/dvd’s nu met korting!
 • Samenwerking met Michelin gidsen

  De voordelen van een navigatiesysteem zijn alom bekend: niet meer hoeven zoeken naar de juiste of snelste weg, uitwijkmogelijkheden bij files én een bijdrage aan de verkeersveiligheid, zodat de bestuurder (m/v) zich geheel op het verkeer kan concentreren. Toch stelt men na verloop van tijd vast dat routes, maar ook begeleidende informatie, zoals locaties van benzinestations, restaurants, hotels, voortdurend veranderen. Daarom worden onze digitale kaarten permanent geactualiseerd en aangevuld. Alleen met de meest actuele informatie verzekert de bestuurder zich van het voortdurende gemak van zo’n navigatiesysteem.

  Speciaal in de zomermaanden zijn de prijzen van de nieuwste edities navigatie-cd’s/dvd’s met 15 procent verlaagd! Dat maakt de aanschaf van een nieuw schijfje met de allerlaatste informatie en gegevens extra aantrekkelijk. De navigatie-CD’s zijn geschikt voor de Audio 30- en Audio 50-systemen of voor het COMAND APS-systeem.

  Naast de normale navigatie-CD’s en DVD’s zijn er ook CD’s die ontwikkeld zijn in samenwerking met de specialisten van de reisgidsen-afdeling van Michelin. Naast de gebruikelijke wegeninformatie is er ook informatie opgenomen uit de bekende rode Michelin-hotel- en restaurantgidsen en de groene toeristische Michelingidsen. Deze informatie vormt het resultaat van de meer dan 100 jaar ervaring die Michelin op het gebied van routeplanning heeft. Of het nu gaat om de beste restaurants en hotels, de meest interessante toeristische locaties, de mooiste golfbanen of het dichtstbijzijnde tankstation. Afhankelijk van de uitvoering bevatten de CD’s tot een miljoen zogeheten “points of interest”, verdeeld in 44 categorieën. Zo kunnen zelfs de meest verwende reizigers nog interessante nieuwe bestemmingen ontdekken.

  Dankzij de integratie met de gegevens uit de Michelingidsen kan via het navigatiesysteem snel en overzichtelijk informatie worden opgevraagd in categorieën als Hotels, Restaurants, Bezienswaardigheden, Golf, Uitgaan, Tankstations, Sport, Vrije tijd, Cultuur en Ontspanning. Via een overzichtelijke menustructuur kan snel de gewenste informatie worden gevonden.

  De nieuwe navigatie-CD’s met toeristische informatie van Michelin zijn leverbaar voor de bestemmingen Benelux, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Scandinavië, Spanje, Portugal, Tsjechië en Polen en verkrijgbaar bij de officiële Mercedes-Benz dealer.