22
juni
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

mijnsmart.nl/zakelijk: slimste zakenauto van Nederland bestelbaar via internet

  • www.mijnsmart.nl/zakelijk

  • zuinige fortwo met airco en navigatie voor een leasebedrag van € 235/mnd. all-in, ofwel vanaf € 8 per dag

  • Slechts 14% bijtelling

  • Bestickering op te nemen in leasebdrag

Na het succes van www.mijnsmart.nl introduceert smart nu de zakelijke variant: www.smart.nl/zakelijk . Via deze site kunnen ondernemers een smart fortwo leasen voor slechts € 235 per maand. In deze prijs is afgezien van de brandstofkosten werkelijk alles opgenomen: van verzekering en onderhoud/reparatie via wegenbelasting tot en met hulp onderweg. De berijder krijgt daarbij de beschikking over een zuinige, praktische en makkelijk te parkeren smart fortwo die standaard is uitgerust met airconditioning en een geïntegreerd navigatiesysteem. Indien gewenst wordt de auto zelfs als een rijdend visitekaartje uitgevoerd.

www.mijnsmart.nl/zakelijk is hét startpunt voor de ultieme manier van zakelijk rijden. De smart fortwo met de mhd-benzinemotor of de cdi-dieselkrachtbron (met zijn CO2-uitstoot van slechts 86 gram/km de schoonste productieauto ter wereld) staat daarbij centraal. Beide uitvoeringen zijn zeer compleet uitgerust. Standaard zijn onder meer airconditioning, een radio/cd-speler en een geïntegreerd DVD-navigatiesysteem met touch screen en Bluetooth-telefonie. De basisprijs hiervoor bedraagt slechts € 235. Bij dit zeer scherpe tarief zijn ook verzekering (all-risk), onderhoud en reparatie, vervanging van banden, internationale mobiliteitsservice, wegenbelasting, rente en afschrijving etc. inbegrepen. Kortom: een vast laag maandbedrag waarbij een bedrijf altijd weet waar het aan toe is - onaangename verrassingen zijn uitgesloten. De brandstofkosten zijn uiteraard niet in het maandbedrag inbegrepen. smart biedt wel de mogelijkheid om een tankpas mee te bestellen. In dat geval is de BTW aftrekbaar omdat deze pas een bedrijfsbetaalmiddel is. Voor de berijder is van belang dat de smart fortwo in de gunstige 14%-categorie van de fiscale bijtelling valt en dat de auto zó compact is, dat hij eenvoudig door het drukste stadsverkeer is te loodsen én dat er altijd een parkeerplekje voor te vinden is. Bovendien is de smart fortwo met zijn exceptioneel lage verbruik een perfect voorbeeld van milieuveranwtoordelijke mobiliteit die bijdraagt aan het verlagen van de ‘CO2-footprint’ van bedrijven.

Typisch smart

www.mijnsmart.nl/zakelijkdenkt ook op andere fronten met ondernemers mee. Een fortwo is namelijk ook zeer geschikt als ‘rijdend billboard’. De grote deuren zijn zeer geschikt als ‘reclamedrager’. Deze bestickering is zelfs op te nemen in het leasebedrag.

Het bestellen van een complete, praktische, zuinige, verantwoorde en ook nog eens opvallende smart fortwo voor zakelijk gebruik kan eenvoudig via www.mijnsmart.nl/zakelijk . De klant geeft daar de gewenste looptijd (tussen 2-5 jaar) en het jaarkilometrage aan. Daar volgt automatisch het scherpe all-in-maandbedrag uit (vanaf € 235). Bestellen kan vervolgens met enkele muisklikken en uiteraard kan er dan ook snel gereden worden: binnen 15 dagen. Bovendien kan de auto op elk gewenst adres (in Nederland) worden afgeleverd. Op kantoor bijvoorbeeld, of thuis bij de berijder. Maar het is (en blijft) natuurlijk ook mogelijk om de auto te laten afleveren door de smart-dealer. Inmiddels zijn er 31 smart-dealers in Nederland.

Online smart succes

smart vervult op diverse fronten een voortrekkersrol. Om te beginnen op het gebied van duurzame mobiliteit. Maar smart is ook ‘online’ helemaal van vandaag. Vorig jaar startte het trendy merk met de online verkoop van de fortwo via www.mijnsmart.nl . Dit initiatief was vanaf het begin bijzonder succesvol. Klanten waarderen vooral de duidelijkheid van de site, het eenvoudige bestelproces, de mogelijkheid om de nieuwe auto op elk gewenst adres te kunnen laten afleveren en natuurlijk de scherpe tarieven. Met www.mijnsmart.nl/zakelijk komen al deze voordelen nu ook voor bedrijven onder handbereik.