04
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Vito leasen via internet: All-in rijden vanaf € 460,-. Voordelige leaseconstructie via www.lease-een-vito.nl

Op 3 oktober is de nieuwe website www.lease-een.vito.nl geïntroduceerd. Met deze online showroom kan vanuit de luie stoel een Mercedes-Benz Vito bestelwagen worden besteld, geleasd én afgeleverd via Mercedes-Benz CharterWay, de grootste captive leasemaatschappij van Nederland.

In navolging van het succevolle mijnsmart.nl introduceert Mercedes-Benz CharterWay de bestelwagenvariant voor de zakelijke klant. Via de site www.lease-een-Vito.nl biedt Mercedes-Benz CharterWay ondernemers een handige online tool voor het bestellen en leasen van een Mercedes-Benz Vito. De huisleasemaatschappij van het merk met de Ster levert hiermee een gedigitaliseerd bestelproces voor twee Vito modellen tegen een uiterst scherp tarief.

Scherpe all-in prijs

Via de nieuwe site least de ondernemer snel, gemakkelijk en voordelig een nieuwe Mercedes-Benz Vito vanaf slechts € 460,- per maand, zonder ineens een grote investering te hoeven doen. Bestellen is eenvoudig. Op het online bestelformulier geeft de klant de gewenste looptijd (3-6 jaar) aan en het aantal kilometers dat hij denkt te gaan rijden op jaarbasis. Hieruit wordt automatisch een scherp all-in leasebedrag per maand geoffreerd. In de prijs zijn, met uitzondering van brandstof en vervangend vervoer, alle kosten van aanvullende services inbegrepen, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en hulp onderweg. Voor een vast laag maandbedrag, waarbij de ondernemer van tevoren weet waar hij aan toe is, krijgt hij de beschikking over een standaard zeer compleet uitgeruste Mercedes-Benz Vito.

De Mercedes onder de busjes

Via de site worden twee Mercedes-Benz Vito uitvoeringen aangeboden. Het speciaal samengestelde en zeer voordelige instapmodel van de nieuwe Vito, Vito Economy, en de langere Vito Professional Plus. Beide Lines hebben een nieuw ontwikkeld onderstel, een verbeterd interieur, zijn voorzien van de nieuwste generatie krachtige 4-cilinder CDI-motoren (70-190 kW). Optioneel is bovendien het BlueEFFICIENCY-pakket verkrijgbaar. De schone en zuinige motoren kenmerken zich door een laag verbruik en lage emissiewaarden. Hoewel beide uitvoeringen standaard al zeer compleet zijn uitgerust, wordt de Professional Plus nog met een aantal comfortabele extra’s geleverd. De modellen kunnen optioneel worden uitgebreid met een achterdeur (in plaats van een achterklep). Bovendien kan in de Vito Economy een bijrijdersbank worden toegevoegd, terwijl de Vito Professional Plus ook in een 113 CDI motorvariant beschikbaar is. Functioneel als een bedrijfswagen, comfortabel als een personenwagen dus. En welke Line ook uw voorkeur heeft, de Vito is de Mercedes onder de busjes.

Bestellen en rijden met enkele muisklikken

Niet alleen het bestellen kan eenvoudig, ook het rijden is snel geregeld. Na het afronden van de bestelling kan de nieuwe Vito binnen 15 dagen geleverd worden. De bestelwagen kan worden afgehaald bij een Mercedes-Benz bedrijfswagendealer naar keuze, maar indien gewenst wordt hij gratis op elk gewenst (werk)adres in Nederland afgeleverd. Groot voordeel hierbij is dat Mercedes-Benz CharterWay kan meeliften op het uitstekende fijnmazige Mercedes dealernetwerk, dat bovendien ruime openingstijden hanteert.

Lease-een-Vito

Uitgangspunt bij het onwikkelen van het nieuwe verkoopkanaal was mede het verzamelen van gekwalificeerde en goed geprofileerde leads. Met www.lease-een-vito.nl bedient Mercedes-Benz CharterWay zowel bestaande klanten als prospects door een extra service te bieden en daarbij ook online praktisch in te spelen op de behoefte van een groeiende doelgroep. Mercedes-Benz CharterWay verwacht dan ook dat het dealernetwerk kan profiteren van de lancering van de nieuwe website doordat deze de traditionele verkoop ondersteunt.

Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V.

Mercedes-Benz Financial Services is onderdeel van Daimler. Met een breed assortiment producten en diensten op het gebied van leasen, financieren en verzekeren bedient Mercedes-Benz Financial Services zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de merken Mercedes-Benz en smart.