26
mei
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Vito Edition in de spotlights tijdens Wegrij Weken

  • Wegrij Weken tot 21 juni aanstaande

  • Tot € 9.000 voordeel op een Vito Edition uit voorraad bij de Mercedes-Benz bestelwagendealers

Tijdens de Mercedes-Benz Wegrij Weken zijn de voorraadmodellen van de Vito aantrekkelijk geprijsd. Op de Vito Edition geldt een korting tot wel € 9.000. De Wegrij Weken duren tot 21 juni aanstaande.

Wegrij Weken

Traditioneel biedt Mercedes-Benz tijdens de succesvolle Wegrij Weken zeer aantrekkelijk voordeel op diverse voorraadmodellen. Deze keer ligt de nadruk op de Vito-modellen, waarbij het meeste voordeel wordt geboden op de Vito Edition.

Vito Edition: veel extra’s, weinig bijtelling

Speciaal voor de ondernemers die privé ook het comfort van de Mercedes-Benz Vito willen ervaren, zonder dat ze daarvoor een hoge bijtelling dienen te betalen, heeft Mercedes-Benz de Vito Edition samengesteld. Deze biedt een zeer rijke uitrusting tegen een nu extra aantrekkelijke prijs. Tot de standaarduitrusting behoort onder andere de 5-traps volautomaat, die garant staat voor een buitengewoon rijcomfort. Verder behoren tot de standaarduitrusting onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Bi-Xenon verlichting met LED dagrijverlichting, metallic lak en Parktronic (voor én achter).

De Vito Edition is leverbaar in drie motorvarianten, 100 kW (136 pk), 120 kW (163 pk) en de unieke V6 motor met 165 kW (224 pk).

Op de speciale website www.mercedesbenzwegrijweken.nl staan alle actiemodellen vermeld.