04
november
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz viert 20 jaar Bobby-Car met AMG GT: voor de kleine testrijder

Mercedes-Benz introduceert de nieuwe Bobby-Car in de vorm van de Bobby-AMG GT. Deze open eenzitter beschikt over een krachtig aandrijfsysteem voortgestuwd door twee kleine menselijke voetjes, fluisterbanden voor ongekende grip zelfs op een gladde ondergrond binnenshuis en ‘DIRECT STEERING’ voor een superieure wendbaarheid bij het nemen van woonkamerslaloms. De Bobby-AMG GT is leverbaar in klassiek zilver en de Bobby-AMG GT S met standaard led-koplampen in de coole kleur AMG solarbeam. De Bobby-Cars zijn snel en gemakkelijk te bestellen in de Mercedes-Benz Official Online Shop via http://shop.mercedes-benz.nl

De Bobby-AMG GT is een hoogwaardige vijfde generatie kinderauto: de soepele dynamiek in langs- en dwarsrichting is het gevolg van geprofileerde fluisterbanden op kruisspaaks velgen naar het ontwerp van de originele gesmede AMG-velgen. En terwijl het stuurwiel in AMG GT-design met zilverkleurige applicatie voor veilig manoeuvreren zorgt, ronden de gedetailleerde koplampen en achterlichten met transparant glas het geslaagde uiterlijk van de trapauto af. Optimaal zitcomfort wordt geboden door een schuimrubber zitting in peperrood. De Bobby-Car wordt geleverd met een set stickers en montagehandleiding. Andere features van de Bobby-AMG GT zijn het traploos verstelbare, dubbel scharnierende stuurwiel en de kleine draaicirkel. Optioneel kan de zilverkleurige Bobby ook uitgerust worden met led-koplampen en heet dan Bobby-AMG GT S.

In aanvulling op de functionele koplampen, is de sportieve Bobby-AMG GT S standaard uitgevoerd in de exclusieve lak AMG solarbeam. Net als het prototype, is deze AMG GT S voorzien van een aan de onderzijde afgevlakt stuurwiel, combi-instrument met twee ronde klokken en fluisterbanden op zwarte kruisspaaks velgen naar het design van de gesmede AMG-velgen. De gedetailleerde led-koplampen en led-achterlichten met transparant glas ronden de combinatie van opties voor deze trapauto af. Om de dagrijverlichting en het dimlicht snel in te kunnen schakelen zit er een lichtschakelaar op het dashboard. Een andere standaarduitrusting is de schuimrubber zitting in zwart. Ook dit model komt met een stickerset en montagehandleiding.

De drie auto’s zijn gemaakt van robuust kunststof en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De Bobby-AMG GT wordt geproduceerd door de bouwer van de Bobby Car, speelgoedfabrikant BIG in Burghaslach, Beieren. Mercedes-Benz Accessories GmbH verzorgt de marketing voor de nieuwe Bobby-AMG GT, die te koop is op https://shop.mercedes-benz.nl.