27
mei
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Vans presenteert zich bij leasemaatschappijen

Mercedes-Benz biedt een uitgebreid en up-to-date modelprogramma van bestelwagens aan dat in alle vervoerswensen van tal van ondernemers voorziet. Van de compacte Citan, de veelzijdige Vito tot de multi-inzetbare Sprinter biedt Mercedes-Benz de praktische toepassingen voor zakelijk gebruik, gekoppeld aan het comfort, de betrouwbaarheid en de veiligheid van Mercedes-Benz personenauto’s. Het complete programma werd afgelopen week door Mercedes-Benz aan een aantal van de grootste leasemaatschappijen gepresenteerd.

‘Mercedes-Benz heeft een toonaangevende reputatie in het marktsegment van bestelwagens,” zegt Ferdinand van Geffen, Key Account Manager Vans - Lease & Rental bij Mercedes-Benz Nederland. “Het bestelwagensegment wordt in toenemende mate belangrijk voor leasemaatschappijen. Meer en meer leasemaatschappijen zetten een speciale afdeling op voor bestelauto’s. Mercedes-Benz heeft al enige tijd geleden het belang onderkend van onderscheidende en professionele aandacht voor bestelwagenklanten door een gespecialiseerd dealernetwerk in te richten voor bestelwagens. Met 81 bestelwagenservicepunten, op strategische locaties zelfs open tot 22.00 uur, twee keer per dag onderdelenlevering en gratis 24 uur per dag Europese pechhulp geeft onze organisatie inhoud aan een sterke serviceverlening.”

Met als doel de leasemaatschappijen te ondersteunen en grondig te informeren en het portfolio van de Mercedes-Benz bestelwagens nog eens goed voor het voetlicht te brengen was deze Mercedes-Benz Roadshow opgezet.

“Na het eerste bezoek is al direct geconstateerd dat onze presentatie een antwoord biedt op vragen vanuit dit specifieke marktsegment. Met ruim 500 bezoekers is de roadshow meer dan geslaagd,” concludeert Ferdinand van Geffen.