07
april
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Vans en GROHE on Tour langs vestigingen Technische Unie

  • Mercedes-Benz en GROHE Professional bezoeken 35 Technische Unie Servicecentra vanaf 7 april

  • Mercedes-Benz presenteert de nieuwe Vito

  • GROHE Professional, het kwaliteitsmerk op het gebied van onder andere sanitaire voorzieningen, geeft een overzicht van nieuwe en vernieuwde producten en informatie over techniek, trainingen en het GROHE Smart spaarprogramma

Mercedes-Benz Vans en GROHE presenteren zich samen in een tour langs 35 vestigingen van Technische Unie. Deze vestigingen worden bezocht in een periode van dinsdag 7 april tot en met 5 juni 2015.

Mercedes-Benz Vito

Tijdens de Tourbezoeken, in de ochtend van 7.00 tot 12.00 uur, kunnen de bezoekers aan de Technische Unie-vestiging nader kennis maken met de onlangs geïntroduceerde nieuwe Mercedes-Benz Vito.

Mercedes-Benz levert de Vito met een keur aan aandrijf- en carrossiemogelijkheden. De Vito is beschikbaar als Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine en als Tourer personenvervoerversie, drie carrosserielengtes (kort, lang en extra lang) en een maximaal toelaatbaar gewicht dat uiteenloopt van 2,5 tot 3,2 ton. Verder is de Vito standaard voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen zoals ADAPTIVE ESP, zijwindassistent en ATTENTION ASSIST zodat personen en lading veilig op hun bestemming aankomen.

Voorwielaandrijving

Ook met het oog op de aandrijflijn is de variatie groot. De Vito biedt een keuze uit twee turbodieselmotoren met vijf vermogensniveaus (variërend van 65 kW (88 pk) tot 140 kW (190 pk)). Afhankelijk van de motorisering kan er worden gekozen voor de handgeschakelde ECO-gear zesversnellingsbak of de in zijn segment unieke 7G-TRONIC PLUS automaat met koppelomvormer. Een primeur is dat de Vito naast achter- en vierwielaandrijving voor het eerst ook in voorwielaangedreven versies beschikbaar is. Met een prijs vanaf € 16.990,- excl. BTW/BPM en een operational leasetarief vanaf € 89,- per week is de nieuwe Vito bereikbaarder dan ooit. Met SterOnderhoud voor bestelauto’s regelen ondernemers hun onderhoud vooraf en extra voordelig. De besparing kan zelfs oplopen tot 25% van de  onderhoudskosten. SterOnderhoud is al beschikbaar vanaf € 1 per dag.

GROHE Professional

GROHE geeft een overzicht van nieuwe en vernieuwde producten en verstrekt tevens informatie over techniek, trainingen en het GROHE Smart spaarprogramma. Accountmanagers en trainers geven installateurs tips en adviezen over het toepassen en installeren van GROHE producten en wijzen op de beschikbaarheid van trainingen, documentatie en digitale middelen die een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteite van de dagelijkse werkzaamheden van de vakman.