03
oktober
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz SterOnderhoud – Voordelige onderhoudsbeurten vooraf geregeld

  • Al vanaf € 1,- per dag, met de zekerheid van Mercedes-Benz

  • Ondernemers besparen tot wel 25% op onderhoudsbeurten

  • Vooraf voordelig onderhoud inkopen tegen vaste tarieven

Mercedes-Benz Bestelwagens introduceert met SterOnderhoud een nieuw, overzichtelijk onderhoudsprogramma. Met SterOnderhoud voor bestelauto’s regelen ondernemers hun onderhoud vooraf en extra voordelig. De besparing kan zelfs oplopen tot 25% van de  onderhoudskosten. SterOnderhoud is beschikbaar voor de Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter.

Met SterOnderhoud garandeert Mercedes-Benz ondernemers dat onderhoudsbeurten aan hun bestelauto extra voordelig uitgevoerd worden. Op basis van het aantal gereden kilometers per jaar, de looptijd van de auto en het aantal onderhoudsbeurten dat daarbij hoort, bepaalt SterOnderhoud exact de onderhoudskosten. Door de beurten vooraf extra voordelig in te kopen, zijn ondernemers verzekerd van vaste onderhoudstarieven, zelfs al vanaf 1 euro exclusief btw per dag, met de mogelijkheid die onderhoudskosten gespreid in overzichtelijke maandelijkse termijnen te voldoen.

Met SterOnderhoud levert Mercedes-Benz een transparant onderhoudsprogramma zonder tussentijdse prijsverhogingen om klanten volledig te ontzorgen. Daarmee voorkomt SterOnderhoud vervelende verrassingen achteraf en weten klanten vooraf precies waar ze voor wat betreft de kosten van onderhoudsbeurten aan toe zijn.

De zekerheid van SterOnderhoud – de zekerheid van Mercedes-Benz

Naast de aantrekkelijke besparing op de onderhoudsbeurten, tot zelfs 25%, biedt SterOnderhoud de bekende kwaliteit en zekerheid van Mercedes-Benz.

Zo zijn met SterOnderhoud de reguliere onderhoudsbeurten en het arbeidsloon  volledig afgedekt. Het vervangen van het motorolie-, brandstof- en luchtfilter is eveneens inbegrepen, evenals het verversen van de diverse vloeistoffen en de versnellingsbak-/automaatolie. Daarnaast worden alle elementaire onderdelen van de auto gecontroleerd, waaronder de bandenspanning, de verlichting, de multiriem/V-snaar, het remsysteem en specifieke slijtagedelen.

Vanzelfsprekend maakt SterOnderhoud gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen en worden de onderhoudsbeurten uitgevoerd door getrainde specialisten met behulp van geavanceerde diagnoseapparatuur. Overigens is elke klant, met een door Mercedes-Benz onderhouden bestelwagen, standaard verzekerd van zijn mobiliteit in geheel Europa dankzij MobiloVan. En dat 30 jaar lang. Bij een reguliere onderhoudsbeurt is de de APK altijd inclusief bij de Mercedes-Benz dealer.

SterOnderhoud is sinds 1 oktober beschikbaar op de Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter via alle officiële Mercedes-Benz bestelwagenpartners.