02
september
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Sprinter BLACK: indrukwekkender dan ooit

De ijzersterke propositie van de Mercedes-Benz Sprinter is met ingang van vandaag nog krachtiger geworden met de introductie van de imponerende Sprinter BLACK. De toevoeging BLACK duidt veelal op mooi en krachtig, omschrijvingen die volledig van toepassing zijn op de nieuwste uitvoering van de bestelwagen van Mercedes-Benz.

De Sprinter BLACK is direct herkenbaar door de obsidiaanzwarte metallic lak, meegespoten bumpers, zwarte 16” lichtmetalen velgen en donker getinte achterlichten, die zorgen voor een onderscheidende uitstraling. Wat motorisering betreft is de Sprinter BLACK leverbaar als 314 en als 316 CDI.

Rijke uitrusting

Naast de opvallende kleurstelling is met name de bijzonder rijke uitrusting een sterke eigenschap van de Sprinter BLACK. Voorbeelden van standaardfeatures zijn onder meer de Line Ambition, het Audio-Navi & Licht-Zicht pakket, een lederen stuur, stijlvolle gepolijste sidebars en een chromen grille.

De BLACK-accessoires zijn een uitbreiding van het toch al riante uitrustingsniveau en de standaardvoorzieningen van de Sprinter. De uitstekende rijeigenschappen en het hoge veiligheidsniveau completeren de aantrekkelijke propositie die de Sprinter BLACK biedt.

Vanaf € 889,- per maand

De Mercedes-Benz Sprinter BLACK is er al vanaf € 39.990,- exclusief btw/bpm of € 889,- per maand (Operational Service Lease). Het maandbedrag van deze leasevorm omvat naast de afschrijving en rente een WA/casco-verzekering, reparatie, onderhoud, banden, motorrijtuigenbelasting én 24/7 pechhulp met MobiloVan. Met dit contract is de Mercedes-Benz Sprinter BLACK optimaal inzetbaar. Een extra zekerheid voor de gebruiker is de uitstekende service van de Mercedes-Benz Van ProCenters in Nederland.

Favoriet voor kleine en grote ondernemingen

De Mercedes-Benz Sprinter is door het hoge kwaliteits- en comfortniveau, en zijn krachtige motorisaties de favoriete bestelwagen van veel kleine en grote bedrijven. Naast de technische eigenschappen is ook de zakelijke, representatieve uitstraling van de Sprinter een belangrijk facet voor ondernemers, evenals de lange onderhoudsintervallen tot zelfs 60.000 km, waardoor de inzet van een Sprinter ook financieel aantrekkelijk is. Andere sterke standaardeigenschappen zijn onder andere:

  • zuinige en schone BlueEFFICIENCY-technieken;

  • de automatische 7G-TRONIC PLUS versnellingsbak met ECO Start-Stop;

  • de keuze uit vier betrouwbare, zuinige en krachtige turbodieselmotoren;

  • ADAPTIVE ESP met Zijwindassistent.