15
december
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz schenkt Vito aan Stichting Heppie

Afgelopen week overhandigde Eric Brok, verkoopdirecteur bestelwagens Mercedes-Benz Nederland, de sleutels van een Vito dubbelcabine aan Stichting Heppie. Met deze gulle gift is de ook mobiliteit voor Hotel Heppie gegarandeerd. Het RTL 4 programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ staat compleet in het teken van het realiseren van een accommodatie van Stichting Heppie om kinderkampen te organiseren. Eerder stelde Mercedes-Benz Nederland al een Sprinter Compleet voor de stichting beschikbaar.

Stichting Heppie

Stichting Heppie is een landelijke vrijwilligersorganisatie die begeleide groepsvakanties, opvangweekenden en ouder/kindvakanties organiseert. Ruim 300 vrijwilligers bieden op deze manier jaarlijks meer dan 700 kinderen de kans om even tot rust komen en positieve ervaringen op te doen. Afgelopen maanden werd op RTL 4 het programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ uitgezonden waarin de familie Froger meehielp bij het organiseren van deze vakantieweken. Met de steun van de Sponsor Bingo Loterij wordt Hotel Heppie gerealiseerd, een vaste locatie voor de kinderkampen.

Een Vito cadeau!

Eerder werd verkoopdirecteur bestelwagens Eric Brok al door René Froger gebeld met de vraag of Mercedes-Benz ook iets voor de stichting kon betekenen. Meteen werd een Sprinter Compleet beschikbaar gesteld waarmee René Froger grote spullen zoals kookgerei en speelgoed kon inzamelen die door bedrijven ter beschikking werden gesteld. Afgelopen week had Eric Brok een verrassing voor Stichting Heppie in petto en overhandigde de sleutels van een Vito dubbelcabine aan de voorzitter van Stichting Heppie, René van de Camp. Hiermee is ook mobiliteit voor de stichting gegarandeerd. De dolgelukkige René van de Camp ziet de Mercedes-Benz bestelwagen als een ideaal vervoermiddel voor kinderen en materialen: “De Vito is voor ons heel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan alle boodschappen die wij moeten doen. Tot nu toe werd dat altijd gedaan met de privéauto’s van de vrijwilligers. En ook als wij een uitje hebben en met een touringcar weggaan, reed er standaard een privéwagen achteraan voor noodgevallen. Het kan zomaar voorkomen dat een kind naar de dokter moet. Dat kunnen we nu altijd met de Mercedes-Benz Vito doen. Bovendien hebben we dankzij het televisieprogramma zoveel aandacht gekregen, dat er veel spullen door particulieren en bedrijven ter beschikking worden gesteld. Die kunnen natuurlijk mooi worden ingezameld met deze Vito!”