24
april
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz presenteert Golf Collection

Nu het ook buiten eindelijk voorjaar lijkt te worden, gaat ook het golfseizoen weer van start. Precies op tijd komt Mercedes-Benz dan ook met de Golf Collection, een reeks van hoogwaardige artikelen die speciaal zijn ontworpen en vervaardigd om het golfplezier verder te verhogen. Alle artikelen uit de Mercedes-Benz Golf Collection zijn verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz verkooppunten.

Alle producten uit de Mercedes-Benz Golf Collection zijn voorzien van het beroemde logo met de driepuntige ster en het opschrift “Mercedes-Benz”. Zo ook de golfbal. In dit geval de Maxfli “Noodle long and soft”, die populair is bij vele spelers vanwege de goede eigenschappen. Die worden bereikt door het kernmateriaal (high energy, low conpression) en de Surlyn-schaal met 408 dimples. Is de bal eenmaal op de gevoelige green geland, dan kunnen de sporen met de hoogwaardige pitchvork weer worden uitgewist. Er zitten 12 ballen in een doos en de consumentenprijs is € 41,=. De prijs van de pitchvork bedraagt € 26,=.

Natuurlijk omvat de Mercedes-Benz Golf Collection ook diverse tassen om het golfmateriaal te vervoeren en op te bergen. Een praktische heuptas van soepel rundernappaleer biedt plaats aan drie tees, twee ballen en de Mercedes-Benz-pitchvork. De prijs van deze heuptas tas is € 30,=. De Sport- en Golferstas biedt zeer veel ruimte. Met een natvak, schoenengedeelte en uitneembare toilettas biedt deze tas plaats aan alles wat voor het spel en erna nodig is. De robuuste golftas is ideaal voor het gemakkelijk transporteren van de clubs. Door de handige indeling is meteen de juiste club voorhanden en dankzij het Grip Lock Systeem staan de clubs goed vast, wat beschadiging voorkomt. De consumentenprijs van de golftas is € 256,=. Voor de putter is er een speciale houder, terwijl de golftas is voorzien van een apart vak voor waardevolle zaken en een geïsoleerde koeltas, waarin dranken ook tijdens urenlang spel fris blijven. Bovendien is in de golftas een geïntegreerde regencape opgenomen, die bij slecht weer tas en clubs beschermt.

Als er bij regen gespeeld wordt, is ook de geavanceerde golfparaplu een onmisbaar artikel. Het glasvezel-composietmateriaal maakt de paraplu licht, maar ook stabiel. Dankzij de windflex-functie is de paraplu bij harde wind beschermd tegen omklappen. Het doek is van teflon-bekleed polyesterzijde en beschermt zowel tegen regen als tegen schadelijke UV-straling. Wanneer de paraplu niet nodig is, past hij precies in een speciale houder in de Mercedes-Benz-golftas. De prijs van deze paraplu bedraagt € 51,=.

De passende kleding uit de Mercedes-Benz Golf Collection komt van het gerenommeerde merk Chervo. De poloshirts worden voor dames in beige en roze in de maten 34 tot en met 44 geleverd en voor heren in beige en blauw in de maten 46 tot en met 56. Speciale DRY-MATIC microvezels verhinderen het opzuigen van (transpiratie)vocht. Daardoor droogt het poloshirt snel op blijft lang fris.

Het multifunctionele blauwe jack met uitritsbare mouwen is er voor dames in de maten 36 tot en met 44 en voor heren in de maten 48 tot en met 56. De AQUA BLOCK LAMINATED PLUS-technologie beschermt perfect tegen weer en wind, maar zorgt er tegelijkertijd voor, dat transpiratie naar buiten kan verdampen.