22
januari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz presenteert complete modelprogramma bestelwagens op VSK 2016 in Jaarbeurs Utrecht

  • Aandacht voor Used 1, het kwaliteitslabel voor gebruikte bestelwagens

  • VSK in Benelux meest toonaangevende beurs op gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek

  • Beursthema ‘Kennis omhoog, verbruik omlaag’

Van 2 t/m 5 februari aanstaande wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de VSK beurs 2016 georganiseerd. De VSK is al jarenlang de meest toonaangevende vakbeurs voor de installatiebranche in de Benelux, en met ruim 40.000 bezoekers bijzonder goed bezocht. Mercedes-Benz is de komende editie aanwezig en presenteert de complete bestelwagenrange.

De bestelwagens van Mercedes-Benz behoren tot de favorieten van installatiebedrijven door de praktische gebruiksmogelijkheden, de grote betrouwbaarheid en de lage gebruikskosten. In hal 11, op stand E032, van de Utrechtse Jaarbeurs presenteert Mercedes-Benz de complete bestelwagenrange, die ondermeer dankzij de zuinige en schone motoren perfect aansluiten bij het thema van de beurs: Kennis omhoog, verbruik omlaag’. Daarnaast zijn de Citan, de Vito en de Sprinter toonaangevend op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en rijeigenschappen.

Niet alleen nieuw verkochte bestelwagens, maar ook gebruikte bestelwagens van Mercedes-Benz genieten een grote interesse van kleine en middelgrote bedrijven. Mercedes-Benz speelt daarop in met het gebruikte bestelwagenlabel Used 1. Bestelwagens met dit kwaliteitslabel bieden talloze voordelen en zijn  maximaal 5 jaar oud, goedgekeurd op 110 punten en hebbben minimaal 12 maanden garantie, uitstekende mogelijkheden voor verzekering, onderhoud en financiering, en zijn voorzien van APK en de Nationale Auto Pas. Informatie over de gebruikte bedrijfswagens met kwaliteitslabel van Mercedes-Benz, zoals het tijdelijke aantrekkelijke financieringsaanbod van 5,9%, is terug te vinden op de vernieuwde website www.used1.nl. Uniek is dat Mercedes-Benz Used 1 zich presenteert met een eigen stand op de VSK (hal 11, F060).

70 Van ProCenters bieden optimale serviceverlening

Anno 2016 is de serviceverlening van Mercedes-Benz bestelwagens significant uitgebreid door de inrichting van het distributienetwerk van 70 gecertificeerde Van ProCenters met extra voordelen voor ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Het Van ProCenter voorziet in een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en indien gewenst haal- en brengservice van en naar het Van ProCenter.

VSK 2016

De VSK is in de installatiebranche de meest toonaangevende beurs in de Benelux op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK biedt de installateur een pallet aan mogelijkheden om kennis te vergaren zodat het verbruik omlaag kan. En daarbij past economische en zuinige mobiliteit. ‘Kennis omhoog, verbruik omlaag’ is het thema van VSK 2016 die dit jaar in het teken staat van klimaatdoelstellingen. Door de exposanten worden producten getoond die een substantiële bijdrage leveren aan die doelstellingen.

Openingstijden VSK

Dinsdag 2 februari 10.00 - 18.00 uur

Woensdag 3 februari 10.00 - 18.00 uur

Donderdag 4 februari 10.00 - 20.30 uur

Vrijdag 5 februari 10.00 - 18.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht.

Toegang gratis na registratie via www.mercedes-benz.nl/vsk.