18
december
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz presenteert complete modelprogramma bestelwagens op Horecava 2016

  • Kans op twee jaar geheel verzorgd Mercedes-Benz Citan rijden

  • Verregaande Mercedes-Benz ‘Van Pro’ service sluit naadloos aan bij wensen van horecaondernemers

  • Aantrekkelijke aanbiedingen voor horeca-ondernemers

Van 11 tot en met 14 januari 2016 wordt in de RAI te Amsterdam de jaarlijkse Horecava georganiseerd, de belangrijkste beurs voor de horeca in Nederland. De bestelwagendivisie van Mercedes-Benz Nederland is aanwezig met het volledige programma bestelwagens, van de compacte Citan, de veelzijdige Vito, tot de koploper in zijn segment, de Sprinter. Bezoekers van de stand maken kans op twee jaar geheel verzorgd rijden in een Mercedes-Benz Citan.

De bestelwagens van Mercedes-Benz behoren tot de favorieten van horecaondernemers. Niet alleen vanwege de praktische gebruiksmogelijkheden, de grote betrouwbaarheid en de lage gebruikskosten maar ook sluit het representatieve karakter van de Citan, Vito en Sprinter naadloos aan bij de gewenste uitstraling van ondernemingen in de horeca.

“Ons motto op de stand is: Voeg een Ster toe aan uw bedrijf,” zegt de heer Jorus Vos, Managing Director van Mercedes-Benz Vans. “De Horecava is een toonaangevende beurs met een hoog bezoekersaantal. Wij presenteren graag onze producten aan deze belangrijke doelgroep. Geautoriseerde carrosseriebouwers kunnen tal van efficiënte opbouwen realiseren zoals koel- en vriesoplossingen. In Amsterdam hebben wij de gelegenheid om geïnteresseerden in detail te kunnen informeren. Zeker ook over onze Van ProCenters, met service die toegespitst is op de wensen en eisen van ondernemers.”

3,9% rente in combinatie met SterService

SterService biedt volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Dit recent geïntroduceerde serviceproduct combineert onder andere de voordelen van SterGarantie met die van SterOnderhoud. Mercedes-Benz CharterWay biedt tijdens de Horecava de mogelijkheid om te profiteren van scherpe actierentes op de Mercedes-Benz Citan, Vito en Sprinter. Deze bestelwagens kunnen worden gefinancierd tegen een rente van 5,9%. Indien er gekozen wordt voor SterOnderhoud, is het financieringstarief zelfs al 4,9%. Wordt de financiering gecombineerd met SterService dan wordt de rente nog scherper: 3,9%.

Actie: kans op twee jaar kosteloos Citan rijden

Tijdens de HORECAVA kunnen bezoekers zich op de stand van Mercedes-Benz registreren waardoor zij kans maken op een unieke hoofdprijs: twee jaar geheel verzorgd rijden in een Citan, waarbij alle kosten voor rekening van Mercedes-Benz zijn, afgezien van de brandstofkosten.

70 Van ProCenters bieden optimale serviceverlening

Met ingang van 2015 is de serviceverlening van Mercedes-Benz bestelwagens significant uitgebreid door de inrichting van het distributienetwerk van 70, gecertificeerde Van ProCenters met extra voordelen voor ondernemers met een Mercedes-Benz. Het Van ProCenter voorziet in een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, doelmatig vervangend vervoer en indien gewenst haal- en brengservice van het Van ProCenter

Citan, Vito en Sprinter

De Citan is in het bijzonder geschikt voor het afleveren van bestellingen in de (binnen)stad dankzij zijn compacte afmetingen en grote wendbaarheid. De Citan is leverbaar vanaf € 11.990 of € 319 per maand, exclusief btw.

De Vito is de veelzijdige allrounder in het portfolio van de Mercedes-Benz. De bestelwagen, leverbaar met zuinige, krachtige motoren en in drie aandrijflijnen, voelt zich zowel in het stadsverkeer als op de snelweg prima thuis; comfortabel transport voor de korte en wat langere afstand met een zeer representatieve uitstraling. Factoren die de Vito uitermate geschikt maken voor tal van vervoersdoeleinden. Bekroning voor deze bestelauto is de titel ‘Bestelauto van het Jaar 2016’, die de Vito kortgeleden in de wacht sleepte.

De Sprinter is de ultieme bestelwagen en het icoon van Mercedes-Benz. Krachtpatser en werkpaard, de Sprinter is meer dan een bestelwagen. Niet voor niets is de Sprinter het meest verkochte model in het segment van de grote bestelwagens. Deze alleskunner wordt continu doorontwikkeld op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, rendement, duurzaamheid en service. De Sprinter kent eindeloze op- en ombouwmogelijkheden.

Horecava

De Horecava is een belangrijke vakbeurs voor de horecasector op het gebied van voedsel, gastronomie, catering, hospitality en hotels en restaurants. In januari zullen 55.000 horecaprofessionals, van zo’n 35.000 geïnteresseerde bedrijven, te vinden zijn op de 50.000 m2 grote beursvloer van de Horecava in de Amsterdamse RAI om zich te laten informeren over alle nieuwe trends en ontwikkelingen op hun vakgebied.