23
april
2018
|
14:53
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz partner van Nationale Opera & Ballet

Mercedes-Benz heeft zich als partner verbonden aan Nationale Opera & Ballet. Binnen deze samenwerking ligt de focus op de sponsoring van de Young Patrons Circle (YPC), een initiatief waarin young professionals met een bijzondere interesse in cultuur Nationale Opera & Ballet ondersteunen. Als onderdeel van de sponsoring is Mercedes-Benz presenting partner van het International Young Patrons Gala dat op 1 juni plaatsvindt in Nationale Opera & Ballet. De samenwerking sluit goed aan bij de doelstelling van Mercedes-Benz om een nieuwe groep young professionals te bereiken.

De samenwerking met Nationale Opera & Ballet brengt de activiteiten van Mercedes-Benz naar een publiek dat een sterke interesse toont voor cultuur. Met de sponsoring van de Young Patrons Circle wordt bovendien een jong publiek bereikt dat opera en ballet een warm hart toedraagt. De young professionals die deel uitmaken van de YPC worden tijdens speciale nationale en internationale events meegenomen in de wereld achter de schermen van Nationale Opera & Ballet. Mercedes-Benz is tijdens deze exclusieve evenementen als sponsor en mobiliteitspartner zichtbaar aanwezig.

De samenwerking met Nationale Opera & Ballet zorgt ervoor dat Mercedes-Benz haar activiteiten naar een nieuw publiek kan uitbreiden. Igor Jacobs van Mercedes-Benz Nederland over de overeenkomst: “Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze samenwerking met Nationale Opera & Ballet aangaan. Nationale Opera & Ballet weet met kwalitatief hoogstaande producties een link te leggen tussen traditie en vooruitgang en spreekt met haar Young Patrons Circle een jong publiek aan. Dit sluit goed aan bij de activiteiten en producten van Mercedes-Benz, waarmee we eveneens young professionals willen bereiken.”

Eline Danker van Nationale Opera & Ballet over de samenwerking: “Wij zijn trots dat Mercedes-Benz zich wil verbinden aan onze organisatie en de Young Patrons Circle. Net als Nationale Opera & Ballet streeft Mercedes-Benz naar het leveren van topkwaliteit. Binnen beide organisaties is er een sterke focus op design, creativiteit en innovatie. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze ambities met de Young Patrons Circle verder te verwezenlijken.”

Over Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel traditionele als vernieuwende opera- en balletproducties van topkwaliteit. Als een van de grootste cultuurinstellingen die ons land rijk is, brengt Nationale Opera & Ballet met eigen vakateliers en repetitieruimtes de ambachtelijke, artistieke en technische aspecten van de ballet- en operawereld bij elkaar. Nationale Opera & Ballet is hét instituut voor opera en ballet, dat zowel nationaal als internationaal opereert.