06
juni
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz opent mb!-store in hartje Den Haag

Mercedes-Benz heeft op 1 juni de mb!-store aan de Lange Poten in Den Haag geopend. Deze stijlvolle ‘winkel’ biedt de mogelijkheid om ongedwongen kennis te maken met de nieuwe generatie compacte auto’s van Mercedes-Benz en het is een plek om even lekker te zitten met een kop koffie. De mb!-store is opgezet in samenwerking met Mercedes-Benz dealer MBDB in Den Haag. Hij blijft tot het einde van het jaar open.

De mb!-store staat vooral in het teken van de nieuwe compacte lijn van Mercedes-Benz. De blikvangers zijn de A-, en B-Klasse en natuurlijk ook de nieuwe CLA. Door zijn unieke inrichting is de mb!-store geen echte autoshowroom. Bovendien is hij gevestigd in een drukke winkelstraat. Het publiek kan er spontaan binnenlopen als in elke winkel; de mb!-store is laagdrempelig en de sfeer ongedwongen. Bezoekers kunnen er even rustig gaan zitten, desgewenst onder het genot van een kopje koffie.

Van A-store tot mb!-store

De mb!-store is voortgekomen uit de zogenaamde ‘pop-up store’ die MBDB (Mercedes-Benz Dealerbedrijven, een volledige dochter van Mercedes-Benz Nederland) eind 2012 op het zelfde adres opende. Deze ’A-store’ was bedoeld om de introductie van de nieuwe A-Klasse te ondersteunen én om ‘in beeld’ te komen bij een breed publiek. Deze missie is succesvol gebleken. Voor de transformatie naar mb!-store werd de bestaande locatie aan de Lange Poten ingrijpend verbouwd en fors uitgebreid.

Aansluiting bij online stijlplatform

informeert bezoekers van de site door middel van artikelen, foto’s en video’s. De site is er gekomen omdat ‘stijl’ altijd al een belangrijk onderdeel van het Mercedes-Benz DNA was én zal blijven. Het stijlplatform is te bezoeken
via http://mb.mercedes-benz.com/nl_NL/

Openingstijden mb!-store

Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur