24
november
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz op Taxi Expo 2008

Vrijdag 28 en zaterdag 29 november staat het Expo Center in Houten in het teken van de Taxi Expo. Ook Mercedes-Benz geeft op deze vakbeurs acte de présence. Branchegenoten in het personenvervoer krijgen op stand 1.114 meer informatie over de meest recente ontwikkelingen van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz oplossingen

Op de Mercedes-Benz stand worden de populaire taximodellen B-Klasse en E-Klasse getoond. Daarnaast gaat er veel aandacht uit naar de personenbussen die worden ingezet voor het groepsvervoer. Zowel de Mercedes-Benz Vito, de Sprinter als de Viano staan op de stand. Geïnteresseerden kunnen zich uitgebreid laten voorlichten over de diverse mogelijkheden en uitvoeringen van deze modellen. Daarbij wordt veel informatie verschaft over onderwerpen die ondernemers in de branche bezighouden. Zaken als de gunstige kilometerkostprijs en de hoge betrouwbaarheid van deze Mercedes-Benz modellen worden door de standbemanning toegelicht. De luxe Viano staat op stand 1.114 extra in de spotlights. Rondom het model, dat veel voor het VIP-vervoer wordt ingezet, wordt een compleet eigen belevingswereld gecreëerd.

Taxi Expo

De Taxi Expo is een jaarlijks terugkerend vakevenement in de Benelux voor het personenvervoer. Op dit evenement, dat wordt gesteund door brancheorganisatie KNV Taxi, komen alle aspecten van de brede vervoerssector aan bod. Tevens worden de laatste trends en ontwikkelingen binnen deze beroepstak getoond. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 november wordt een gevarieerd beurs- en seminarprogramma aangeboden voor een efficiëntere inzet van het wagenpark en een adequate bediening van de diverse deelmarkten in het personenvervoer. Het vrijdagprogramma (van 10.00 tot 18.00 uur) is gericht op de ondernemers. Op zaterdag (van 10.00 tot 17.00 uur) kunnen medewerkers van de branche zich uitvoerig laten informeren.