04
april
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz levert 24 A-Klasses aan fashionbedrijf Just Brands

Mercedes-Benz gaat de komende vier jaar 24 nieuwe Mercedes-Benz A-Klasses leveren aan Just Brands, het Nederlandse bedrijf achter het bekende modemerk PME Legend. De eerste auto’s zullen deze zomer al aan Just Brands worden geleverd. Het fashionbedrijf gaat de auto’s inzetten voor voor haar sales representatives.

De aanschaf van de Mercedes-Benz A-Klasses staat bij Just Brands symbool voor de filosofie van de onderneming, waarin premiummerken een hoofdrol spelen. Just Brands is in Nederland verantwoordelijk voor het ontwerp, de logistiek, de marketing en de verkoop van de A-merken PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans. De keuze voor de Mercedes-Benz A-klasse lag daarmee dus voor de hand.

Eric Schipper, wagenparkbeheerder van Just Brands: “Wij zijn bijzonder tevreden over onze keuze voor de Mercedes-Benz A-Klasse. De auto ademt emotie zonder rationele aspecten als veiligheid uit het oog te verliezen. De dynamische vormgeving van de A-Klasse sluit prima aan bij onze fashionmerken, waarbij imago en lifestyle een toonaangevende rol spelen.”

Mercedes-Benz-dealer Stern Auto Amsterdam zal zich de komende vier jaar ontfermen over de levering van de 24 A-Klasses. Just Brands heeft in het verleden al vaker nauw samengewerkt met Stern Auto Amsterdam en geeft met de afname van de 24 A-Klasses een nieuw vervolg aan die plezierige samenwerking.

Just Brands

Just Brands is een dynamisch modebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en de marketing van topmerken in de kledingindustrie. Het Europese hoofdkantoor van Just Brands is gevestigd in Amsterdam, terwijl de onderneming in de Benelux over 1.500 verkooppunten beschikt. Binnen deze markt behoort Just Brands tot de top drie in de branche.