14
november
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz lanceert nieuwe accessoiresite

Vanaf heden is het mogelijk om op de website van Mercedes-Benz nog sneller de allernieuwste personenwagen-, bestelwagen- en truckaccessoires te bekijken. Op www.mercedes-benz.nl/accessoires is een groot aanbod uit het brede assortiment, compleet met bestelnummers en prijzen, overzichtelijk weergegeven.

Accessoiresite
Zo breed als de modellenreeks van Mercedes-Benz is, zo groot zijn de mogelijkheden voor het gebruik van verschillende accessoires. De auto’s die af fabriek geleverd worden, kunnen hierdoor verder naar wens worden opgebouwd. De nieuwe website is overzichtelijk ingedeeld in secties voor personen-, bestelwagens en trucks. Voor de personenwagens treft de bezoeker met name een ruim aanbod van praktische accessoires aan zoals navigatiesystemen, fietsendragers en dakdragers. Ook vindt men op de website accessoires voor optische tuning, waaronder de originele Mercedes-Benz velgen en diverse spoilers. Om de bezoeker direct van alle informatie te voorzien, zijn de bestelnummers en prijzen van deze accessoires ook op de website weergegeven.

Bedrijfswagenaccessoires
Omdat voor bedrijfswagens nu eenmaal andere wensen gelden, zijn ook de beschikbare accessoires daarop afgestemd. Zo kan Mercedes-Benz voor ieder specifiek bedrijfswagenmodel een passend assortiment aanbieden. Ook voor de nieuwe Sprinter zijn er bijzonder veel mogelijkheden zoals o.a. achteruitrij-camera, palletondersteuning en antislipmatten. Voor de populaire trucks van Mercedes-Benz zijn er ook praktische en fascinerende uitbreidingsets voorhanden. Op maat welteverstaan, want de accessoires voor de Actros, Axor en Atego staan op de website afzonderlijk van elkaar weergeven.

Voor iedereen die op zoek is naar de beschikbare accessoires van de diverse Mercedes-Benz modellen en de prijzen daarvan, is www.mercedes-benz.nl/accessoires een aanrader.