17
juli
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz introduceert sportieve uitvoering van de Vito: de Vito Sport

Eind vorig jaar introduceerde Mercedes-Benz de nieuweVito, die vervolgens het afgelopen half jaar het succes van het voorgaandemodel naadloos wist voort te zeten. De uitstraling van bestelwagens neemt delaatste jaren in toenemende mate een sportieve wending. Reden voorMercedes-Benz om aan de wensen van sportief ingestelde bestuurders engebruikers tegemoet te komen met de Vito Sport.

Sportiefvisitekaartje

De nieuweMercedes-Benz Vito is het toonbeeld als het om brandstofverbruik, rijeigenschappen,een kenmerkende uitstraling en comfort gaat. De uitstraling van een bestelwagenspeelt een steeds belangrijkere rol bij het uitdragen van de bedrijfsidentiteitvan een (zelfstandige) onderneming en om die extra te onderstrepen introduceertMercedes-Benz een gelimiteerde uitvoering: de Vito Sport. Een fraaivisitekaartje voor elke zelfstandige ondernemer.

Sowieso maken bij de VitoSport flexibiliteit, inzetbaarheid, betrouwbaarheid en praktische toepassingende dienst uit. Daarbovenop heeft de Vito Sport een uitgebreid pakket aan opties,tegen een aantrekkelijke prijs.

Sport design

Hetexterieur en het interieur van de Vito Sport ademt naast luxe en comfortdankzij de stoere uitrusting een en al sportiviteit. De ingrediënten daarvoorzijn:

  • een Sportstyling kit (voor- en achterbumper)

  • 20-spaaks17" lichtmetalen velgen

  • Dubbelcabine Comfort PLUS

  • Gepolijstesidebars

  • Audio 10met Bluetooth

  • Airconditioning TEMPMATIK

  • LED Intelligent Light System

  • Multifunctioneel stuurwiel

Standaard isde Vito overigens al ruimschoots voorzien van een uitgebreide uitrusting metonder andere Zijwindassistent, bandenspanningscontrolesysteem. ATTENTIONASSIST, ADAPTIVE ESP® met onder andere remassistent BAS PRO en adaptiefremlicht, XENTRY KEY station voertuigdiagnose, dynamischeonderhoudsintervalindicator ASSYST en standaard uitgebreide 24/7 pechhulp metMobiloVan door heel Europa.

De Vito, ook inSport-uitvoering, staat borg voor gunstige exploitatiekosten, mede door hetbrandstofverbruik dat aanmerkelijk lager ligt vergeleken met zijn voorganger,en de lange onderhoudsintervallen tot 40.000 km (of twee jaar).

DeMercedes-Benz Vito Sport in de lengtevariant Lang, met 111 CDI motor endubbelcabine in Comfort PLUS-uitvoering, is leverbaar vanaf € 29.990,-.

En met het nieuweSterService wordt er vooraf en extra voordelig, onderhoud, reparatie engarantie afgedekt. Gecombineerd met een aantrekkelijk Financial Lease aanbod(60 maanden, 35.000 km/jaar, 20% aanbetaling en 20% slottermijn) is een VitoSport al beschikbaar vanaf € 469,- per maand.