01
december
2017
|
14:28
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz geeft antwoord op grote vraag naar Privélease

Het product Privélease neemt dagelijks toe in populariteit. Mercedes-Benz Financial Services speelt in op deze verschuiving van ‘kopen’ naar ‘leasen’ en lanceert een nieuwe, onderscheidende website.

De nieuwe website is volledig ingericht op de customer journey van een potentiële Privélease-klant. Aan de hand van uitgebreide informatie, ondersteund door een FAQ en een chatmogelijkheid wil Mercedes-Benz Financial Services bezoekers een heldere uitleg geven van wat Privélease inhoudt.

De statische website is veranderd in een real-time calculator. Hier kan de klant iedere Mercedes-Benz, die in aanmerking komt voor Privélease volledig naar wens visueel samenstellen. Aan het eind van de configuratie is er de mogelijkheid om een offerte aan te vragen per e-mail, een afspraak te maken voor een proefrit of Privélease van Mercedes-Benz aan te vragen. De bestelling en levering van de auto zal plaatsvinden bij een –door de klant geselecteerde- officiële Mercedes-Benz dealer.

Privélease biedt ontzorging van de klant. Het is een compleet product - onderhoud, reparatie, vervanging van banden, verzekering en motorrijtuigenbelasting zijn inbegrepen - voor een vast bedrag per maand. ”De toenemende populariteit van Privélease in combinatie met de aansprekende, nieuwe modellen van Mercedes-Benz zorgen voor een kennismaking met veel nieuwe doelgroepen” aldus Michel Krouwel van Mercedes-Benz Financial Services.

Bekijk de website via: www.privelease.mercedes-benz.nl.