21
augustus
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Financial Services levert nieuwe S-Klasses aan Taxi Marcus

Op vrijdag 16 augustus jl. heeft Mercedes-Benz Financial Services vier exemplaren van de nieuwe S-Klasse afgeleverd aan Taxi Marcus. De onderneming zal het topmodel van Mercedes-Benz gaan inzetten voor directievervoer op hoog niveau.

De vier Mercedes-Benz S-Klasses werden afgelopen vrijdag door Paul Schilder van Mercedes-Benz-dealer Gomes overhandigd aan Marcus Mathijssen, directeur van Taxi Marcus.

Langdurige relatie

Taxi Marcus en Mercedes-Benz Financial Services werken al sinds 2008 nauw met elkaar samen en als gevolg van deze relatie heeft het vervoersbedrijf uit Badhoevedorp al meer dan zestig Mercedes-Benz-voertuigen in het actuele wagenpark. De vier nieuwe S-Klasses die daar nu aan zijn toegevoegd ter vervanging van vier exemplaren van het vorige model, zorgen voor een nieuw hoofdstuk in die samenwerking.

Voor Taxi Marcus was de keuze voor de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse vanzelfsprekend. “Onze klanten eisen van ons de allernieuwste modellen, dus willen wij hen de nieuwe S-Klasse kunnen aanbieden,” verklaart Marcus Mathijssen, directeur van de gelijknamige onderneming. “Bovendien geniet Mercedes-Benz bij ons altijd al de voorkeur. Wij zetten onze auto’s voor een periode van drie jaar in, waarin ze met verschillende chauffeurs achter het stuur tussen de 450.000 en 500.000 kilometer afleggen. In die situatie wil ik verzekerd zijn van optimale kwaliteit en is Mercedes-Benz voor ons de voor de hand liggende keuze.”

Taxi Marcus

De afgelopen 17 jaar is Taxi Marcus uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot één van de grootste taxibedrijven en directievervoerders van ons land, met ruim 180 werknemers op de loonlijst. Het bedrijf vond zijn oorsprong in een periode waarin Marcus Mathijssen samen met enkele andere jonge, ondernemende taxichauffeurs besloot zelfstandig te gaan om de kwaliteit en service binnen taxi- en directievervoer naar een hoger en professioneler niveau te brengen. Door die aanpak wist de jonge ondernemer steeds meer klanten aan zich te binden, waardoor Taxi Marcus de afgelopen jaren snel gegroeid is.

Naast een focus op directievervoer, variërend van captains of industry, hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- en buitenland en politici, heeft Taxi Marcus zich gespecialiseerd in taxivervoer, VIP busvervoer en koeriersdiensten.

Mercedes-Benz Financial Services: markleider in taxifinanciering

De afgelopen vijf jaar heeft Taxi Marcus al bijna veertig voertuigen via Mercedes-Benz Financial Services aangeschaft, wat het vertrouwen van de onderneming in de financiële dienstverlener onderstreept. “Mercedes-Benz Financial Services is in Nederland marktleider in taxifinancieringen en biedt speciaal voor taxiondernemingen een tailormade financieringsaanbod.