14
mei
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Financial biedt aantrekkelijk aanbod voor de nieuwe CLA-Klasse

Speciaal voor de nieuwe CLA-Klasse heeft Mercedes-Benz Financial een compleet pakket financiële producten ontwikkeld. Om te beginnen is er het scherpe leasetarief vanaf € 569 per maand. Berijders van modellen die zijn uitgevoerd met de innovatieve adaptieve cruise control Distronic Plus mogen bij afsluiting van de Mercedes-Benz autoverzekering rekenen op twee gratis bonustredes.

Met de CLA-Klasse creëert Mercedes-Benz wederom een compleet nieuw segment. Voor ondernemers die zorgeloos van het comfort en de elegante stijl van de nieuwe CLA willen genieten is Operationele Service Lease van Mercedes-Benz Financial de perfecte oplossing. Hierbij is namelijk alles inbegrepen. Reparatie en onderhoud natuurlijk, maar ook banden, een WA/Casco verzekering inclusief ongevallen inzittenden verzekering en houderschapsbelasting. Indien gewenst zijn ook winterbanden in het contract op te nemen. De tarieven voor deze uitgebreide vorm van Operationele Service Lease zijn zeer scherp: vanaf € 569 per maand voor de nieuwe, compleet uitgeruste en efficiënte Mercedes-Benz CLA 180 BlueEFFICIENCY. Uitgangspunt hierbij is een looptijd van 48 maanden en kilometrage van 20.000 km per jaar.

Veiligheid betaalt zich uit: extra bonustredes bij Distronic Plus

De nieuwe CLA-Klasse is leverbaar met vele innovatieve technologieën die zowel comfort als veiligheid dienen. Een goed voorbeeld is Distronic Plus. Deze adaptieve cruise control zorgt ervoor dat er automatisch afstand wordt gehouden tot de voorligger. In extreme gevallen kan het zelfs autonoom een noodstop uitvoeren. Zo draagt Distronic Plus bij aan optimale veiligheid voor de inzittenden van de CLA-Klasse én voor medeweggebruikers. De Mercedes-Benz autoverzekering beloont de aanwezigheid van Distronic Plus daarom met maar liefst twee extra bonustredes. Dit betekent al snel een premievoordeel van maar liefst 7%. Ook los daarvan heeft de Mercedes-Benz autoverzekering vele pluspunten. Om te beginnen is hij heel eenvoudig af te sluiten op een vertrouwd adres: bij de Mercedes-Benz dealer. Bovendien geldt bij deze verzekering een unieke nieuwwaarderegeling van maar liefst 36 maanden. Mocht de Mercedes-Benz in kwestie in die periode gestolen worden of total loss raken dan kan de verzekerde ongeacht de cataloguswaarde, het type auto of de kilometrage gewoon weer in een nieuwe Mercedes-Benz overstappen. Bij veel andere verzekeraars geldt de nieuwwaarderegeling alleen in het eerste jaar en/of met een bepaalde maximum cataloguswaarde. Tot slot geldt bij de Mercedes-Benz autoverzekering geen eigen risico en is vervangend vervoer altijd inbegrepen.

De dichstbijzijnde Mercedes-Benz dealer vertelt graag meer over het maatwerk dat Mercedes-Benz Financial kan bieden.