26
juli
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz en Rüttchen prominent aanwezig tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem.

Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus a.s. vindt de achtste editie van de Carrosserie Vakdagen Gorinchem plaats. Mercedes-Benz Nederland is samen met bedrijfswagendealer Rüttchen prominent aanwezig op de vakbeurs. Met onder andere de Actros Widespread, de nieuwe Actros en de Sprinter 7G-TRONIC is de productrange goed vertegenwoordigd. Daarnaast zal veel aandacht uitgaan naar het thema Euro 6.

Carrosserie Vakdagen

De Carrosserie Vakdagen zijn inmiddels een begrip geworden in de wereld van transport en logistiek in Nederland. Naast de editie in Gorinchem worden er jaarlijks ook Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Venray georganiseerd. Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus staat Evenementenhal in Gorinchem weer in het teken van deze goed bezochte vakbeurs die vooral is gericht op professionals binnen de sector transport & logistiek. De vorige editie trok maar liefst meer dan 300 exposanten en 16.681 bezoekers. Mercedes-Benz is traditiegetrouw een van de vaste exposanten.

Mercedes-Benz innovaties en Euro 6 belangrijke thema’s

Zowel op het binnen- als op het buitenterrein zal een deel van het Mercedes-Benz producten- en dienstenpakket aan de bezoekers worden getoond. De nieuwe Actros zal daarbij nadrukkelijk in de belangstelling staan. De Truck of the Year 2012 laat zowel in Euro V als Euro VI-uitvoering indrukwekkende prestaties zien. Maar ook de huidige Actros in de Widespread configuratie wordt op de driedaagse vakbeurs aan het publiek getoond. Deze fabrieks oplossing is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en biedt veel voordelen in een aantal specifieke branches. Op bestelwagengebied gaat er speciale aandacht uit naar de Sprinter 7G-TRONIC. De bestelwagen met zeventraps automaat biedt niet alleen veel extra comfort voor de bestuurder, maar laat ook nog eens een enorm besparingspotentieel zien in het brandstofverbruik. Daarbij wordt ook tevens de uitstoot van CO2-emissies tot een minimum beperkt. Een thema dat hier op aansluit is Euro 6. De bedrijfswagenspecialisten van Mercedes-Benz Nederland en Rüttchen zullen inhoudelijk dieper op deze materie ingaan en de toegevoegde waarde van met name de Actros Euro VI verduidelijken.