15
april
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz E-Klasse nog aantrekkelijker met financiële dienstverlening uit eigen huis

Speciaal voor de nieuwe E-Klasse die vanaf dit weekeinde bij de Nederlandse dealers staat, heeft Mercedes-Benz Financial een compleet pakket financiële producten ontwikkeld. Om te beginnen is er het scherpe leasetarief vanaf € 795 per maand. Berijders van modellen met de innovatieve Distronic Plus adaptieve cruise control mogen bij afsluiting van de Mercedes-Benz autoverzekering rekenen op twee gratis bonustredes. Voor taxi-ondernemers is er tijdelijk een zeer aantrekkelijke financieringsregeling.

Ook de nieuwe E-Klasse is weer een op en top zakenauto. Voor ondernemers die zorgeloos van het comfort en de elegante stijl van het nieuwe model willen genieten is Operationele Service Lease van Mercedes-Benz Financial de perfecte oplossing. Hierbij is namelijk alles inbegrepen. Reparatie en onderhoud, maar ook banden, een WA/Casco verzekering inclusief ongevallen inzittenden verzekering en houderschapsbelasting. Indien gewenst, zijn ook winterbanden in het contract op te nemen. De tarieven voor deze uitgebreide vorm van Operationele Service Lease zijn zeer scherp: vanaf € 795 per maand voor de nieuwe, compleet uitgeruste en efficiënte Mercedes-Benz E 200 Limousine. Uitgangspunt hierbij is een looptijd van 48 maanden en kilometrage van 20.000 km per jaar.

Veiligheid betaalt zich uit: extra bonustredes bij Distronic Plus

De nieuwe E-Klasse is leverbaar met vele innovatieve technologieën die zowel comfort als veiligheid dienen. Een goed voorbeeld is Distronic Plus. Deze adaptieve cruise control zorgt ervoor dat er automatisch afstand wordt gehouden tot de voorligger. In extreme gevallen kan het zelfs autonoom een noodstop uitvoeren. Zo draagt Distronic Plus bij aan optimale veiligheid voor de inzittenden van de E-Klasse én voor medeweggebruikers. De Mercedes-Benz autoverzekering beloont de aanwezigheid van Distronic Plus daarom met maar liefst twee extra bonustredes. Dit betekent al snel een premievoordeel van maar liefst 7%. Ook los daarvan heeft de Mercedes-Benz autoverzekering vele pluspunten. Om te beginnen is hij heel eenvoudig af te sluiten op een vertrouwd adres: bij de Mercedes-Benz dealer. Bovendien geldt bij deze verzekering een unieke nieuwwaarderegeling van maar liefst 36 maanden. Mocht de Mercedes-Benz in kwestie in die periode gestolen worden of total loss raken dan krijgt de verzekerde ongeacht cataloguswaarde, het type of het kilometrage van de auto de nieuwwaarde uitgekeerd. Bij veel andere verzekeraars geldt de nieuwwaarderegeling alleen in het eerste jaar en/of met een bepaalde maximum cataloguswaarde. Tot slot geldt bij de Mercedes-Benz autoverzekering geen eigen risico en is vervangend vervoer altijd inbegrepen.

Ook aantrekkelijk voor taxi-ondernemers

Ook voor taxi-ondernemers is en blijft de E-Klasse de maatstaf in zijn segment. Tot en met 30 april geldt voor hen een speciale financieringsaanbieding. Bij aanschaf van een nieuwe E-Klasse in de actieperiode bedraagt het rentepercentage voor zowel Netto Financiële Lease als Netto Operationele Lease slechts 2,95%. In beide gevallen is het minimale te financieren bedrag € 12.500 en dient de looptijd tussen 24 en 60 maanden te bedragen.

De dichstbijzijnde Mercedes-Benz dealer vertelt graag meer over het maatwerk dat Mercedes-Benz Financial kan bieden.