26
april
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Collection 2016 - accessoires van topklasse

Ongeveer 540 hoogwaardige producten uit de Mercedes-Benz Collection worden gepresenteerd in de nieuwe 2016-catalogus, die nu verkrijgbaar is in een handig 21 x 27 cm-formaat. De nieuwe catalogus is verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz dealer of kan online worden doorgebladerd.  Bestellen van de accessoires gaat snel en gemakkelijk via de Mercedes-Benz Official Online Shop.

Tot de highlights behoren Swiss Made horloges, sleutelhangers van rvs, sportieve kleding van HUGO BOSS, robuuste koffers van Samsonite, nieuwe AMG-producten en - voor het eerst - de Driver’s Choice Collection van MAYBACH – ICONS OF LUXURY.

De elf categorieën – Black Edition, Horloges, Sport, Mode, Reizen, Accessoires, Sleutelhangers, Geschenken, AMG, MAYBACH en Overige producten – laten zien hoe divers het productaanbod van de Mercedes-Benz Collection 2016 is.

Een highlight in de exclusieve nieuwe productcategorie Black Edition vormt het zwarte herenhorloge ‘MB Automatic’. Er worden slechts 500 exemplaren vervaardigd van dit horloge, dat wordt aangedreven door een automatisch uurwerk van het type ETA 2824-2. Het versierde binnenwerk is zichtbaar door de glazen onderkant van de kast. Andere details zijn de zwarte wijzerplaat met 3D-effect en een verzonken Mercedes-Benz ster, saffierglas en een zwartlederen polsband met vouwsluiting. Dit in gelimiteerde oplage geproduceerde Swiss Made horloge is waterdicht tot 10 atmosfeer en heeft een diameter van 43 mm.

De Driver’s Choice Collection van MAYBACH – ICONS OF LUXURY voldoet aan de hoogste verwachtingen. Deze exclusieve Collection wordt voor het eerst gepresenteerd in de catalogus. Net als de Mercedes-Maybach S-Klasse creëert deze Collection nieuwe maatstaven in het luxesegment. De Collection omvat reis- en businesstassen in de kleur zwart met beige voering en beige contrastnaden op de handgrepen en langs de rits. De tassen worden geproduceerd in Duitsland en zijn vervaardigd van 100 procent kalfsleder en voorzien van het opschrift MAYBACH.

De producten uit de Mercedes-Benz Collection 2016 zijn verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz dealer of online op https://shop.mercedes-benz.nl/