21
mei
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz charme-offensief tijdens EK Voetbal: Die Frauschaft!

Met het EK Voetbal in aantocht komt Mercedes-Benz Bestelwagens met een heus charme-offensief. Nu Nederland en Duitsland recht tegenover elkaar staan was er voor het Duitse automerk Mercedes-Benz dit EK maar één ding mogelijk. Tijd voor verzoening tussen Nederland en Duitsland met een wel heel bijzondere EK actie. Met ‘Die Frauschaft’ kan men een compleet verzorgd arrangement voor het bedrijf winnen tijdens Nederland – Duitsland op het EK Voetbal.

Die Frauschaft

Mercedes-Benz presenteert ‘Die Frauschaft’ als het allerbeste wat Duitsland te bieden heeft. Waar de heren van Die Mannschaft niet overal even vriendelijk ontvangen worden, staat de deur voor de elf dames van Die Frauschaft wel wagenwijd open. Door een foto te uploaden op www.diefrauschaft.nl waarop deelnemers laten zien hoe welkom Die Frauschaft bij hun bedrijf is, maakt men kans op een geheel verzorgd arrangement tijdens de wedstrijd Nederland – Duitsland op woensdag 13 juni. Elf charmante, 100% Duitse dames van Die Frauschaft tappen bier en bakken braadworsten voor het hele bedrijf terwijl op een groot scherm de wedstrijd tussen beide voetbalgrootmachten wordt getoond. Daarmee maakt Mercedes-Benz tijdens het EK Voetbal het ultieme verzoeningsgebaar tussen Nederland en Duitsland.

Meedoen belangrijker dan winnen?

Via de speciale actiesite www.diefrauschaft.nl kunnen deelnemers foto’s uploaden van het bedrijf. Daarbij gaat het erom dat er samen met collega’s een zo gastvrij mogelijke sfeer wordt neergezet. Hoe leuker, origineler en grappiger de foto, hoe meer kans deelnemers maken om te winnen. Door de foto via Facebook te delen kunnen ‘likes’ worden verzameld. Die Frauschaft kiest uiteindelijk een winnaar uit een van de top tien bedrijven met de meeste likes. Deelnemers die geen bezoek ontvangen van Die Frauschaft, staan niet per definitie met lege handen. In heel Nederland zijn bij de Mercedes-Benz dealers gratis 3D Frauschaft posters met EK speelschema af te halen. Bovendien zijn er tal van andere ‘verzoeningsgebaren’ op bestelwagengebied.

Bestelwagenacties

Mercedes-Benz heeft namelijk tijdens het EK Voetbal ook tal van andere acties op de Vito en Sprinter. Bij aanschaf van een bestelwagen via Mercedes-Benz CharterWay krijgt men nu vier jaar gratis garantie met Optigarant. Ook is de automatische versnellingsbak op de Vito tijdelijk leverbaar voor een meerprijs van € 695,-. De Sprinter kan nu voor € 595,- worden geleverd met de nieuwe zeventraps automaat 7G-TRONIC. Met het actiemodel Vito V6 Ambition Sport levert Mercedes-Benz een rijk uitgeruste bestelwagen met 224 pk sterke motor. Deze uitrusting wordt toegevoegd aan de serie van Sprinter en Vito Lines waarbij verschillende opties tegen pakketprijzen worden aangeboden. Al deze acties zijn volledig na te lezen op www.diefrauschaft.nl