07
juni
2018
|
11:28
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Certified: jong-gebruikte bestelwagens met maximale zekerheid en kwaliteit

  • Zo goed als nieuwe bestelwagens krijgen Certified-kwaliteitslabel

  • Voertuigen gecheckt op maar liefst 65 essentiële punten

  • Tot wel 24 maanden Europa brede garantie en twaalf maanden pechhulp in heel Europa

  • Rentearief van 3,99% in combinatie met serviceproduct

Een jong-gebruikte bestelwagen die net zo betrouwbaar is als een nieuwe, krijgt van Mercedes-Benz in heel Europa het Certified-label. Dit keurmerk staat garant voor zekerheid en kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelwagens van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten.

Wie voor een Certified-bestelwagen van Mercedes-Benz kiest, profiteert van veel voordelen. Zo wordt de auto geleverd met standaard APK, tot wel vierentwintig maanden garantie en minimaal twaalf maanden MobiloVan-pechhulp, ook in het buitenland. Daarbij heeft het voertuig de eerste zes maanden of 10.000 kilometer geen onderhoud nodig. Aanvullend zijn er zeer scherp geprijsde onderhoudsproducten via het ServiceCare-programma beschikbaar. En uiteraard kan men vertrouwen op het landelijke netwerk van Mercedes-Benz Van ProCenters.

Op de website van Mercedes-Benz Certified, www.mercedes-benz.nl/certified, staan honderden gebruikte exemplaren van de Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter, V-Klasse en X-Klasse. Van alle Certified-occasions is de kilometerstand gegarandeerd en is de volledige onderhouds- en schadehistorie bekend. De Vito en Sprinter Certified-modellen zijn voorzien van de Mercedes PRO-adapter, zodat de connectiviteitsdiensten gebruikt kunnen worden.

De Certified-bestelwagens die Mercedes-Benz op voorraad heeft, zijn bovendien binnen vierentwintig uur beschikbaar voor een proefrit. Inruil is mogelijk en ook zijn er legio financieringsmogelijkheden. Kopers kunnen voor dat laatste – en ook voor leasing en verzekeringen – terecht bij Mercedes-Benz Financial Services. Tot en met 30 september 2018 geldt er een actietarief van 3,99% rente op alle Certified-bestelwagens die in combinatie met een serviceproduct worden aangeschaft (voorwaarden op de website).