04
januari
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz C-Klasse Combi Style: even stijlvol als aantrekkelijk

Met de introductie van de C-Klasse Combi Style realiseert Mercedes-Benz een aantrekkelijke uitbreiding van het leveringsprogramma van de populaire en veelzijdige C-Klasse Combi. Met de naam Style is niets teveel gezegd, want de Combi-uitvoering van de C-Klasse is niet alleen geschikt voor velerlei toepassingen, het gaat hier ook om een stijlvolle en representatieve verschijning. De C-Klasse Combi Style wordt geleverd in twee versies: de C 180 Combi Style met benzine-compressormotor en de C 200 CDI Combi Style met dieselmotor, voorzien van directe brandstofinspuiting volgens het “common-rail”-principe. Tot de riante standaarduitrusting behoren onder andere een met leer bekleed stuurwiel, lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem. Daarnaast is de C-Klasse Combi Style bijzonder aantrekkelijk geprijsd: € 38.900 voor de C 180 Combi Style en € 42.200 voor de C 200 CDI Combi Style.

Stationwagens zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat geldt niet alleen voor de zakelijke markt, maar zeker ook bij privé rijders met een actieve levensstijl, waarbij de ruimte en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van een Combi uitstekend van pas komen. De Mercedes-Benz C-Klasse in Combi-uitvoering geldt als een van de mooiste in zijn segment en blinkt natuurlijk uit door de spreekwoordelijke Mercedes-Benz-kwaliteit met belangrijke elementen als comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De C-Klasse Combi blinkt uit door zijn bijzonder complete standaarduitrusting. Daartoe behoren onder andere veiligheidssystemen als ESP, rem-assistent BAS, Neck-pro hoofdsteunen en cruise-control met variabele snelheidsbegrenzer SPEEDTRONIC, plus een bandenspanning waarschuwingssysteem en de automatische airco THERMATIC.

Daarnaast biedt de C-Klasse Combi Style het MB Audio 50 APS-systeem met radio, CD-navigatie en CD-speler alsmede lederen bekleding voor het stuurwiel en de versnellingspook, pompadourtassen aan de rugleuning van de voorstoelen en stijlvolle “Alu Linea”-afwerking op de middenconsole, het dashboard en de portieren.

Aan de buitenkant onderscheidt de C-Klasse Combi Style zich onder andere door het “Style”-opschrift op de stootlijsten aan beide zijkanten, chroomdelen in bumpers, raamlijsten en flankbescherming, warmtewerend blauwgetint glas en vijfgaats lichtmetalen velgen met 205/55 R 16-banden vóór en 225/50 R 16-banden achter.

Naast de aantrekkelijke prijzen van € 38.900 en € 42.200 voor respectievelijk de C 180 Combi Style en de C 200 CDI Combi Style hebben de beide modellen ook interessante leasetarieven: € 697 voor de C 180 Combi Style en € 819 voor de C 200 CDI Combi Style. De genoemde verkoopprijzen zijn consumentenprijzen inclusief BTW en BPM. De maandelijkse leasetarieven van DaimlerChrysler Financial Services zijn exclusief BTW op basis van een leasetermijn van 60 maanden en een jaarkilometrage van 20.000 voor de benzine-uitvoering en 30.000 voor de versie met dieselmotor.