06
februari
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz bestelwagens verwelkomt bouwend Nederland op de BouwBeurs

  • Complete Mercedes-Benz bestelwagenrange op de stand C010 (hal 9) vertegenwoordigd

  • Veel aandacht voor dienstenpakket van Mercedes-Benz

  • Bezoekers kunnen profiteren van Bouwbeurs acties

Van 9 tot en met 13 februari aanstaande worden bezoekers van de BouwBeurs door Mercedes-Benz op stand C010 (hal 9) verwelkomd. Bouwend Nederland vormt traditiegetrouw een belangrijke doelgroep voor Mercedes-Benz bestelwagens. Tijdens de vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht wordt daarom uitgepakt met tijdelijke voordeelacties.

“Het wordt weer leuk in de bouw”

Iedere twee jaar vindt in de Jaarbeurs Utrecht de BouwBeurs plaats. Deze vakbeurs is de grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland. Met live demonstraties, nieuwe producten en entertainment mag de BouwBeurs zich dé beurs voor bouwend Nederland noemen. Mercedes-Benz bestelwagens is iedere twee jaar vertegenwoordigd op de beurs die dit jaar “Het wordt weer leuk in de bouw” als thema heeft. Mercedes-Benz toont met de Citan, de Vito en de Sprinter van 9 t/m 13 februari de compleet vernieuwde bestelwagenrange aan het publiek.

Met name de recent geïntroduceerde nieuwe Vito zal de aandacht naar zich toe trekken. Als eerste in zijn segment is de nieuwe Vito leverbaar met voor-, achter- en vierwielaandrijving met een aantrekkelijke vanafprijs van € 16.990,- excl. BTW/BPM.

Aandacht gaat ook uit naar maatwerkoplossingen die specifiek voor de bouwdoelgroep zijn bedoeld. Bezoekers van de stand worden geïnformeerd over onder meer lease- en financieringsoplossingen van Mercedes-Benz Financial Services en er is ook ruime aandacht voor hun unieke bestelwagenverzekering. Daarnaast licht men de doelgroep graag voor over het nieuwe product SterOnderhoud, waarbij onderhoudsbeurten vooraf voordelig kunnen worden geregeld vanaf € 1,- per dag.

BouwBeurs acties van Mercedes-Benz

Van 9 t/m 13 februari heeft Mercedes-Benz voordeelacties voor bestelwagens aan bezoekers van de BouwBeurs. Voor de Sprinter is er een wielenset samengesteld bestaande uit lichtmetalen velgen inclusief banden en montage voor € 995,-. Op het nieuwe serviceproduct SterOnderhoud, waarmee onderhoudsbeurten vooraf tot wel 25 procent voordeliger kunnen worden geregeld, is ook voordeel te behalen. Wie SterOnderhoud afsluit op een nieuwe bestelwagen krijgt twee jaar SterGarantie gratis bovenop de twee jaar fabrieksgarantie. De standbemanning van Mercedes-Benz helpt bezoekers verder met maatwerkoplossingen en informeert over de vele interessante en extra aantrekkelijk geprijsde lines en optiepakketten.

Gratis toegang met Mercedes-Benz

Belangstellenden die graag een bezoek aan de BouwBeurs brengen, kunnen via Mercedes-Benz gratis kaarten ontvangen. De kaarten kunnen worden aangevraagd via

http://iturl.nl/snc93