17
oktober
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz bestelwagens exclusief automotive partner Hornbach

  • Mercedes-Benz bestelwagens en Hornbach slaan handen ineen.

  • HornbachProficardhouders kunnen tijdelijk profiteren van één jaar extra garantie bij aanschaf van een Used 1 Citan.

Vanaf nu is Mercedes-Benz bestelwagens exclusief automotive partner van bouwmarktketen Hornbach in Nederland. Circa 4.500 ondernemers in het klein zakelijk segment kunnen als HornbachProficardhouder gebruik maken van exclusieve aanbiedingen van Mercedes-Benz. In dit kwartaal betekent dat één jaar extra garantie op een Used 1 Citan.

De samenwerking tussen Hornbach en Mercedes-Benz is een logische.

Jorus Vos, Managing Director Mercedes-Benz Vans: “Hornbach en Mercedes-Benz Vans bedienen dezelfde doelgroep. Een doelgroep die hoge eisen stelt aan het vakmanschap van z’n leverancier en de daarbij behorende service. Ons dealernetwerk is 100% gericht op bestelwagens en het advies aan de ondernemer. Eenzelfde als Hornbach aanbiedt met de ProfiService in de vestigingen.”

Exclusief automotive partner

Mercedes-Benz bestelwagens is exclusief automotive partner geworden van bouwmarktketen Hornbach in Nederland. De van oorsprong Duitse bouwmarkt met 141 vestigingen in Europa, waarvan negen in Nederland, heeft voor haar zakelijke klanten een speciaal programma onder de naam Hornbach ProfiService. HornbachProficardhouders hebben een vast aanspreekpunt op de vestiging, mogen op rekening kopen en kunnen gebruik maken van partnerdeals. Nu ook Mercedes-Benz bestelwagens partner is geworden van Hornbach, kan deze selecte groep van circa 4.500 ondernemers ieder kwartaal gebruik maken van een bestelwagenaanbieding.

Eén jaar extra garantie

De kersverse samenwerking wordt afgetrapt met een actie voor HornbachProficardhouders die bij aankoop van een Citan uit het Used 1 assortiment, het gebruikte bestelwagenlabel van Mercedes-Benz, kosteloos één jaar extra garantie ontvangen. Deze Mercedes-Benz SterGarantie dekking gaat in nadat de fabrieksgarantie en de standaard Used 1 garantie van minimaal een jaar is afgelopen. HornbachProficardhouders die tijdens de actieperiode t/m 31 december 2014 een Used 1 Citan aanschaffen, maken bovendien kans op een van de drie smart e-bikes.