24
juni
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Atego Compleet

Mercedes-Benz introduceert een volledig opgebouwde Atego: de Atego Compleet. Deze opgebouwde uitvoering met een laadbak van Junge Fahrzeugbau en Dhollandia laadklep is in twee varianten leverbaar. Mede dankzij de aantrekkelijke aankoopprijs en de hoge restwaarde biedt Mercedes-Benz CharterWay de Atego Compleet tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief aan. Met deze aantrekkelijk geprijsde totaaloplossing heeft de ondernemer de beschikking over een kant-en-klare, functionele distributietruck.

Waardevolle opties inbegrepen

De Atego is als marktleider al jaren succesvol in het distributiesegment van 6,5 tot 16 ton. De Atego Compleet is leverbaar in een 7,5 en 12 tons variant. De truck is dankzij zijn betrouwbaarheid, riante comfort, gunstige verbruik en hoge laadvermogen bijzonder populair. Mercedes-Benz koppelt deze voordelen nu aan een kwalitatief hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde opbouw. Dat komt de reeds hoge restwaarde, en dus het rendement, van de Atego nog meer ten goede. Dat wordt bevestigd in een zeer concurrerend leasetarief. In het leasetarief van de Atego Compleet zijn naast de Nederlandse standaarduitvoering enkele waardevolle fabrieksopties opgenomen, waaronder de Telligent Automaat, een BlueTec5-motor (Euro 5), een dakspoiler in carrosseriekleur, een zonneklep en zijdelingse onderrijbeveiliging met bijpassende spatborden achter.

Functionele opbouw

De Mercedes-Benz Atego Compleet heeft een opbouw die is vervaardigd door Junge Fahrzeugbouw, een Qualified Partner van Daimler AG. De Plywood laadbak is uitgerust met een Dhollandia laadklep in de Benelux-uitvoering met handbediening in de laadbak. De 7,5 tonner heeft een wielbasis van 4.220 mm, een 6.050 mm laadbak en een 1.000 kg laadklep. De 12 tons variant heeft een wielbasis van 4.760 mm, een laadbak van 7.200 mm en een 1.500 kg laadklep. Optioneel is er een zijdeur rechtsachter leverbaar. Om nog meer aan de individuele wens te voldoen kan de laadklep met bovenluik worden afbesteld en worden ingewisseld voor achterdeuren.

Scherp geprijsd

De Atego Compleet is zeer aantrekkelijk geprijsd. Mede dankzij de hoge restwaarde is de Atego Compleet voor een concurrerend leasetarief verkrijgbaar. Via Mercedes-Benz CharterWay is het model al leverbaar vanaf € 729,- per maand (o.b.v. Netto Operational Lease met een looptijd van 72 maanden en maximaal 50.000 km per jaar), inclusief Euro 5-motor en automaat.