13
december
2017
|
10:56
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Actros 2448 LS voor Jubilerende chauffeur H.J. van Bentum B.V.

Wanneer chauffeurs bij H.J. van Bentum B.V. uit Woudenberg langer dan 12,5 jaar bij het transportbedrijf rijden, mogen ze een jubileumeditie uitkiezen. Nadat een eerdere jubilaris al voor een Actros koos, was het deze keer zijn collega die een Mercedes-Benz Actros 2448 LS bestelde.

De chauffeur staat voorop

Bij H.J. van Bentum is het een jarenlange traditie dat jubilerende chauffeurs een eigen truck mogen kiezen. Niet alleen leuk voor de chauffeurs in kwestie, maar ook nuttig voor de transportonderneming. Ondanks het tekort aan chauffeurs in de markt, is er bij de vervoerder uit Woudenberg namelijk nagenoeg geen verloop onder de chauffeurs. Dit is mede terug te voeren op het feit dat er geluisterd wordt naar de wensen van de chauffeurs. Zeker bij de aanschaf van de jubileumedities.

Complete Actros

Ruim een jaar geleden werd de eerste truck van Mercedes-Benz toegevoegd aan het wagenpark van H.J. van Bentum. Deze Actros 2448 LS met midliftas voorzien van GigaSpace-cabine beviel zo goed dat er nu een tweede Mercedes-Benz in gebruik is genomen. Wederom een Actros 2448 LS met midliftas. En ook deze keer is de truck voorzien van verschillende opties zoals Predictive Powertrain Control (PPC) en telematicasysteem Fleetboard. Ook op het gebied van veiligheid en comfort is aan alles gedacht. Zo is de Actros voorzien van dodehoekcamera en de GigaSpace-cabine van koelkast, premium matras, televisie en luchtgeveerde stoelen. De jongste aanwinst van het wagenpark wordt voornamelijk ingezet voor internationaal bulktransport. Om niets aan het toeval over te laten en de truck zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten, zijn al het onderhoud en alle reparaties ondergebracht bij SternTrucks.

Over H.J. van Bentum

Familiebedrijf H.J. van Bentum uit Woudenberg is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in bulk- en huiftransport naar en vanuit het Verenigd Koninkrijk. Met de komst van de tweede Actros bestaat het wagenpark van H.J. van Bentum uit 50 trekkende eenheden.