01
november
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mega-order van 100 Mercedes-Benz Sprinters voor Bo-Rent

Bo-Rent uit Hoorn heeft recentelijk de laatste Mercedes-Benz Sprinters van een order van honderd in gebruik genomen. Deze bestelwagens worden aan het assortiment van het verhuurbedrijf toegevoegd. Met de aanschaf verwacht Bo-Rent een passend antwoord te hebben op de tijdelijke vraag naar transportmiddelen van aannemers en particulieren.

Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Gomes Noord-Holland leverde onlangs het laatste deel van de mega-order van honderd Sprinter bestelwagens af bij het Bo-Rent hoofdkantoor in Hoorn. Deze Sprinters 210 CDI met hoog dak zijn geleverd in de herkenbare, dieprode Bo-Rent kleur en voorzien van bestickering. Met de aanschaf van deze nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens wil het verhuurbedrijf klanten de mogelijkheid bieden om tijdelijk de transportcapaciteit te vergroten. De Sprinter werd boven andere merken en modellen verkozen vanwege zijn hoge kwaliteit. Het model is de meest verkochte in zijn segment en bovendien is na de looptijd een hoge restwaarde gegarandeerd. Na vijf jaar of 100.000 kilometer zullen de Sprinters worden vervangen. Gedurende de looptijd worden de voertuigen in eigen beheer periodiek onderhouden. Gomes Noord-Holland levert waar nodig ondersteuning met onderdelen en technische kennis.

Bo-Rent

De firma Bo-Rent is al bijna 35 jaar een ervaren partner voor de verhuur van een zeer uitgebreid assortiment machines voor de professional in de bouw. Maar naast aannemers weten ook veel particulieren de weg naar één van de 75 Bo-Rent filialen goed te vinden. Met al deze vestigingen heeft het verhuurbedrijf een fijnmazig, landelijk dekkend netwerk opgebouwd. Bo-Rent verhuurt onder meer gereedschappen, beveiligingsuitrusting, bouwmachines, accessoires en andere bouwgerelateerde apparatuur. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel en men zorgt er dan ook voor dat het complete verhuurassortiment goed wordt onderhouden. Sinds enkele jaren verhuurt Bo-Rent ook personen- en lichte bedrijfswagens.