06
juli
2020
|
16:12
Europe/Amsterdam

Meet the S-Class DIGITAL – eerste kennismaking met de nieuwe luxe limousine

Mercedes-Benz breidt zijn digitale informatie uit met een extra nieuwsformat voor de nieuwe S-Klasse, die in september digitaal zijn wereldpremière beleeft. Meet the S-Class DIGITAL zal vanaf 8 juli 2020 in drie afleveringen enkele van de baanbrekende innovaties tonen waarmee de nieuwe luxe limousine zijn ambitie om de beste auto ter wereld te zijn verder zal uitbouwen. Markus Schäfer, lid van de raad van bestuur van Daimler AG en Mercedes-Benz AG, verantwoordelijk voor Daimler Group Research en tevens COO van Mercedes-Benz Cars, start de nieuwe serie op het digitale platform Mercedes me media met een glimp van het exterieur en interieur van de nieuwe S-Klasse. De video is nu beschikbaar in een mediaspecial op media.mercedes-benz.com/s-class, waar ook alle drie de afleveringen van Meet the S-Class DIGITAL en de bijbehorende content worden gepubliceerd. Om geen afleveringen te missen, kunnen journalisten zich registreren voor pushberichten.

“De nieuwe S-Klasse zit boordevol baanbrekende innovaties en tilt de individuele mobiliteit in het luxe segment naar een geheel nieuw niveau. We hebben de Meet the S-Class DIGITAL-serie ontwikkeld om de media voorafgaand aan de wereldpremière informatie te geven over de belangrijkste highlights”, aldus Katja Bott, Hoofd Global Communications Mercedes-Benz Cars & Vans. "De nieuwe serie is een aanvulling op het succesvolle Meet Mercedes DIGITAL-nieuwsformat, dat ook andere nieuwe producten en ontwikkelingen zal presenteren in nieuwe afleveringen die parallel worden gepubliceerd."

Het Meet the S-Class DIGITAL-nieuwsformat bestaat uit gemodereerde shows met ‘talks’ in de studio en verslagen vanaf verschillende locaties en testtracks. Elke show wordt aangevuld met diepgaande informatie in de vorm van video's, graphics, persberichten en foto’s om te downloaden. Er is ook een chatmogelijkheid met de experts van Mercedes-Benz.

Start op 8 juli met Sajjad Khan en Gorden Wagener

De eerste aflevering ‘Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX’, die op 8 juli 2020 om 11.30 uur wordt uitgezonden, gaat over de nieuwe generatie MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Sajjad Khan, lid van de raad van bestuur van Mercedes-Benz AG, verantwoordelijk voor CASE, en Gorden Wagener, Chief Design Officer van Daimler AG, presenteren in detail de nieuwe mogelijkheden voor interactie en personalisatie.

De tweede aflevering ‘Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by intelligence’ op 29 juli 2020 focust op veiligheid en rijcomfort.

De derde aflevering ‘Meet the S-Class DIGITAL: Luxury & well-being’ op 12 augustus 2020 gaat over het nieuwe luxe comfort in het interieur.