16
maart
2017
|
13:22
Europe/Amsterdam

Medical Groep breidt smart forfour wagenpark uit

Medical Groep heeft onlangs vijf nieuwe smarts forfour in ontvangst genomen. Het wagenpark van het bedrijf dat zich profileert als verbindende factor tussen zorgmedewerker en zorginstelling, bestaat nu uit twintig opvallend bestickerde smarts. De vloot zal in de loop van 2017 met nog een aantal smarts uitgebreid worden.

De nieuwe smarts forfour worden geleverd door Wensink Groningen in samenwerking met Noordlease. Wim Feenstra, directeur van Medical Groep: “Wij hebben voor smart gekozen vanwege het comfort en de rijkwaliteiten. Onze medewerkers zijn zowel overdag als ’s nachts onderweg. Betrouwbaarheid is daarom ook een belangrijk aspect geweest bij onze keuze voor smart. En omdat sommige medewerkers hun dienstauto ook privé gebruiken, is het wel zo prettig dat de smart forfour voldoende ruimte biedt voor vier personen.”

smart forfour – standaard diverse veiligheids- en comfortvoorzieningen

Standaard heeft de smart forfour al een keur aan veiligheids- en comfortvoorzieningen. Daartoe behoren led-dagrijverlichting, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, cruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing), buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing, combi-instrument met monochroom lcd-display, boordcomputer en elektrische ruitbediening. Bovendien heeft de vierzitter van smart standaard Direct steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging.

Medical Groep

Medical Groep, ontstaan in 1999, is de verbindende factor tussen zorgmedewerker en zorginstelling. Zorgprofessionals hebben bij Medical Groep de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoeveel ze willen werken. Voor de zorginstelling is Medical Groep een zorgorganisatie die de zorg in onderaanneming verricht. Dit doen ze met een grote flexibele poule van mensen: de Regionale Zorgpoule. Deze hangt als het ware als een cloud boven de provincies. Medewerkers die beschikbaar zijn voor meer dan 24 uur per week krijgen direct de beschikking over een smart forfour als dienstauto. Medical Groep groeit snel. Naast de hoofdvestiging in Groningen heeft Medical Groep vestigingen in Heerenveen en Albergen. Een vierde vestiging wordt binnenkort in Noord-Holland geopend.

Fotobijschrift:

Wim Feenstra, directeur van Medical Groep (tweede van links), ontvangt de sleutels van de nieuwe smarts forfour uit handen van Daniël Rosema van Wensink Groningen (tweede van rechts). Ook Frans Kroon (rechts) van Mercedes-Benz Nederland en Lars Jongen (links) van Noordlease waren bij de overhandiging aanwezig.