04
december
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Maybach Landaulet: de rijdende Miljonair Fair

De meest exclusieve open auto ter wereld, de Maybach Landaulet, beleeft zijn Nederlandse premiere op de Miljonair Fair, die van 11-15 december in de Amsterdam RAI plaatsvindt. De Maybach Landaulet biedt ultiem comfort en opperste luxe in een open atmosfeer. En omdat alles bij de Miljonair Fair om klasse en stijl draait, verzorgt Maybach tevens het vervoer van de échte VIP’s.

De Maybach Landaulet ontleent zijn onmiskenbare grandeur aan het feit dat zijn dak aan de achterzijde geopend kan worden, terwijl de ‘werkplek’ van de chauffeur gesloten blijft. De twee passagiers achterin kunnen zich wentelen in ongekende weelde. De fauteuils zijn bekleed met exclusief leer, de vloer met hoogwaardig velours. De afwerking fascineert door spannende combinaties van materialen als zwarte pianolak, zwart graniet en goud. Uiteraard hebben de passagiers de beschikking over een eigen klimaatsysteem en over een koelsysteem voor Champagneflessen. En mochten ze - om wat voor reden dan ook - behoefte hebben aan extra privacy, dan is de seperatieruit met een druk op de knop ondoorzichtig te maken. Dit werkt door middel van een membraan met vloeibare kristallen.

VIP-vervoer op niveau

Maybach manifesteert zich op de Miljonair Fair ook door het VIP-vervoer voor rekening te nemen. Dit jaar worden onder andere Jade Jagger en Pamela Anderson verwacht. Maybach zet voor het VIP-vervoer vijf limousines van het type 57 S en 62 S in. Deze auto’s komen speciaal voor de gelegenheid over uit de Maybach Manufaktur in Sindelfingen - echte luxe kent immers geen grenzen.