30
januari
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Martin Hegeman benoemd tot divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars

Met ingang van 1 maart a.s. is de heer M. Hegeman (49 jr.) benoemd tot divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars van Mercedes-Benz Nederland B.V. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de marketing en verkoopactiviteiten van Mercedes-Benz personenauto’s, AMG, McLaren, Maybach en smart.

Martin Hegeman is al jaren werkzaam in de financiële en commerciële disciplines van de mobiliteitsbranche in Nederland. Voor zijn benoeming was hij als directeur Verkoop verbonden aan Renault Nederland. Martin Hegeman is doctorandus in de economie en registeraccountant.“

Ik ben bijzonder verheugd met de komst van Martin Hegeman. Met zijn kennis, inzicht en ervaring in het bewerken van de zakelijke markt en retailsturing is hij een duidelijke versterking van ons directieteam”, stelt Winfried Blum, CEO en president van Mercedes-Benz Nederland B.V., vast.

“Een fantastische uitdaging”, noemt Martin Hegeman zijn nieuwe functie. “Van de compacte stadsauto smart, het brede personenautoprogramma van Mercedes-Benz tot de extravagante limousines en supersportwagens van Maybach en McLaren. Een fantastische productportfolio waar geen andere organisatie aan kan tippen”.