27
maart
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

Marnix Kraaijmes benoemd tot Manager Corporate Sales MBC

Met ingang van 1 april a.s. is de heer Marnix Kraaijmes benoemd tot Manager Corporate Sales Mercedes-Benz Cars (MBC) van Mercedes-Benz Nederland B.V.

Marnix Kraaijmes (43 jaar) heeft een langjarige ervaring met de fleet- en leasemarkt in de automobielbranche in Nederland. Zijn komst betekent voor de MBC-organisatie een aanzienlijke versterking en zorgt voor een verdere professionalisering van de bewerking van dit deel van de markt. Tot zijn benoeming bij Mercedes-Benz Nederland was hij verantwoordelijk voor de fleetsalesactiviteiten bij Renault Nederland.

"Met de rijke historie van het merk en de nieuwe aanpak in de zakelijke markt van Mercedes-Benz en smart, en ook het design en de techniek van de voertuigen vind ik het een eer om een bijdrage te kunnen leveren aan een verdere groei in dit segment van de markt. Met een breed scala aan voertuigen en de keuzes uit 4, 7, 14 en 20 procent fiscale bijtelling zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om de ambities in de zakelijke markt verder inhoud te geven en te bereiken", zegt Marnix Kraaijmes in een reactie op zijn benoeming.

Marnix Kraaijmes rapporteert in deze functie aan de heer Casper Haen, verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Mercedes-Benz Cars.