06
maart
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Luxe BlueEFFICIENCY Editions voor Mercedes-Benz bestelwagens

  • Veel luxe en zuinige opties tegen een minimale meerprijs

  • Zes BlueEFFICIENCY Editions leverbaar op de Citan, Vito en Sprinter

  • Tevens bestelwagenacties van Mercedes-Benz CharterWay

Vanaf nu zijn de Citan, Vito en Sprinter bestelwagens van Mercedes-Benz leverbaar als BlueEFFICIENCY Edition. Deze uitvoeringen verrijken de standaarduitvoering met diverse luxe en brandstofbesparende opties tegen een bescheiden meerprijs, of zelfs geheel gratis.

Luxe en zuinig

Voor de gehele bestelwagenrange introduceert Mercedes-Benz de BlueEFFICIENCY Editions waarmee tijdelijk meer opties worden geleverd tegen een minimale meerprijs. De Citan BlueEFFICIENCY Edition wordt voor meer comfort en luxe geleverd met onder meer airconditioning, parkeersensoren en een lakpakket. De Vito is met de BlueEFFICIENCY Functional Edition, de BlueEFFICIENCY Edition en de de BlueEFFICIENCY V6 Edition, leverbaar in drie verschillende uitvoeringen waarmee het maximale voordeel oploopt tot bijna € 5.000,- ( excl. BTW). Ook de Vito wordt geleverd met een breed pakket aan luxe en brandstodbesparende opties. De Sprinter kan worden geleverd in twee verschillende BlueEFFICIENCY Editions in combinatie met de line Professional Plus of de line Ambition waarmee meer comfort, een lager brandstofverbruik en een minimale CO2-uitstoot worden gerealiseerd. Zo zijn beide uitvoeringen onder meer voorzien van de innovatieve Mercedes-Benz 7G-TRONIC automatische transmissie. De Citan BlueEFFICIENCY Edition is verkrijgbaar voor € 15.390,- (excl. BTW). De vanafprijzen van de Vito en Sprinter BlueEFFICIENCY Editions liggen respectievelijk op € 19.295,- en € 27.020,- (excl. BTW).

Leasen loont!

Mercedes-Benz CharterWay heeft voor enkele BlueEFFICIENCY Edition bestelwagens twee tijdelijke acties lopen. Wie een Vito of Sprinter least, financiert of verzekert krijgt nu twee jaar extra garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie. Daarmee wordt vier jaar zekerheid geboden. Voor de Vito heeft Mercedes-Benz CharterWay een verzekeringsactie waarbij in het eerste jaar een premiekorting van € 600,- wordt toegekend.