03
augustus
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Keurmerk Thuiswinkel Waarborg voor mijnsmart.nl

smart heeft als eerste automerk in Nederland de Thuiswinkel Waarborg-certificering ontvangen voor de website mijnsmart.nl. Het keurmerk geeft aan dat de webwinkel voldoet aan belangrijke criteria op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving en gedragsregels.

smart startte al in 2009 met mijnsmart.nl, waarbij het gehele bestelproces via internet plaatsvindt. Inmiddels is online shoppen steeds meer ingeburgerd. Een belangrijke voorwaarde is dat een website als betrouwbaar wordt ervaren. Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg ondersteunt daarbij.

Garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid

“Met het Thuiswinkel Waarborg heb je als online shopper de zekerheid dat je een aankoop doet bij een betrouwbare webwinkel, waar service en kwaliteit belangrijke speerpunten zijn”, aldus Kees Swildens, manager marketing van Mercedes-Benz Financial Services. “Het is een waarborg voor consumenten- en gegevensbescherming en biedt de garantie van een veilige betaalomgeving.”

Het Thuiswinkel Waarborg wordt uitsluitend verstrekt aan bedrijven die een uitgebreid certificeringstraject hebben doorlopen. De toekenning van het certificaat wordt ieder jaar opnieuw beoordeeld.

smart rijden voor € 199,- per maand

smart heeft een uitgebreid online aanbod van fortwo en forfour modellen. Speciaal voor de particuliere klant zijn de smart fortwo en forfour tijdelijk leverbaar voor € 199,- per maand, op basis van privé lease. Afschrijving, wegenbelasting, verzekering, reparatie/onderhoud, banden en afleverkosten zijn inbegrepen. Alleen brandstof is niet in het bedrag opgenomen.

Ook de smart ebike kan via mijnsmart.nl besteld worden, waarbij er keuze is uit aankoop of ‘lenen’. In beide gevallen wordt de sportieve fiets met elektrische ondersteuning geleverd met een gratis smartphonehouder.

Advies op maat, aflevering bij de dealer

Online staat bij smart niet voor onpersoonlijk. Sterker nog: klanten die tijdens het configuratie- en/of bestelproces behoefte hebben aan extra ondersteuning, kunnen (tijdens kantooruren) gebruik maken van de handige chatfunctie op de site. Er is dan rechtstreeks contact met een specialist van smart. smart modellen die online zijn besteld, worden afgeleverd door een officiële smart dealer naar keuze van de klant. Deze dealer is en blijft uiteraard ook hét adres voor service, onderhoud en garantie. Indien gewenst wordt de smart fortwo, forfour of ebike thuis afgeleverd. Meer informatie is te vinden op mijnsmart.nl.