13
februari
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

JSB Transport: 50e Mercedes-Benz Actros feestelijk gevierd tijdens het zilveren jubileum

JSB Transport uit Werkendam vierde afgelopen jaar haar zilveren jubileum. Al 25 jaar verzorgt het transportbedrijf alle mogelijke soorten vervoer, zowel nationaal als internationaal. Van stukgoederen tot geconditioneerd transport; JSB is van alle markten thuis.

Het vervoersbedrijf JSB Transport uit Werkendam is opgericht in 1980. Jaap en Elly Swijnenburg begonnen met één Mercedes-Benz maar door de jaren heen is het wagenpark uitgegroeid tot maar liefst dertig trucks. Het transport beperkt zich niet tot Nederland, ook vindt er internationaal transport plaats naar met name Duitsland en Schotland. Van stukgoederen tot geconditioneerd transport; JSB is van alle markten thuis.

100% Mercedes-Benz wagenpark
Toen Jaap en Elly het vervoersbedrijf oprichtten, klopten ze bij Mercedes-Benz aan voor de eerste truck. Deze moest de uitstraling hebben die ze voor hun transportbedrijf wensten: hoge kwaliteit én betrouwbaar. Mercedes-Benz zag de mogelijkheden van JSB en investeerde in het bedrijf. De basis voor een lange en prettige relatie was hiermee gelegd. Inmiddels is het wagenpark uitgebreid naar dertig voertuigen, allen met een ster op de grille.

Mercedes-Benz Actros: betrouwbaar en flexibel
De keuze voor de Actros is gebaseerd op de hoge mate van betrouwbaarheid en het comfort voor de chauffeur. Daarnaast spelen ook de lange onderhoudsintervallen een grote rol. De meeste Actros trucks zijn drie-assers en daarmee uitermate geschikt voor een veelzijdig transport van verschillende materialen. Sinds dit jaar worden de trucks besteld met een Euro 5-motor. Dit komt zowel het milieu ten goede als de eigen portemonnee. Onder andere op het transport van en naar Duitsland wordt namelijk veel geld bespaard.

Drie keer feest!
Ad den Haan, nu vertegenwoordiger van officieel bedrijfswagendealer Hogenbirk, is al 25 jaar de vaste Mercedes-Benz verkoper voor JSB. Dit zegt voldoende over de relatie die ze onderhouden. Toen er vorig jaar dan ook meerdere redenen waren om de loyale klant in het zonnetje te zetten, greep Hogenbirk die kans met beide handen aan. Tegelijkertijd met het eigen 12,5 jarig jubileum werden de 25 jaar durende relatie met Ad den Haan én het 25-jarig jubileum van JSB goed gevierd met onder andere een bezoek aan de fabrieken in Duitsland. Als klap op de vuurpijl werd ook nog de sleutel van de 50e Actros voor JSB feestelijk overhandigd.

Zowel zakelijk als privé een Mercedes-liefhebber
Deze 50e truck is net als de meeste andere Actros trekkers uit het wagenpark een drie-asser. De Actros is voorzien van een krachtige V8-motor waardoor extra trekkracht gegarandeerd is! Dat Jaap en Elly Swijnenburg niet alleen zakelijk een liefhebbers zijn van Mercedes-Benz, maar ook privé, blijkt wel uit het feit dat ze onlangs een Mercedes truck uit 1960 hebben gekocht. Niet voor het transport deze keer, maar om er gewoon als hobby zelf aan te sleutelen.