19
juli
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

Jorg Roelofs benoemd tot manager DSO

Bij DaimlerChrysler Nederland is de heer Jorg Roelofs (39) benoemd tot manager DSO (Development Sales Organisation). Deze met name op het dealernetwerk gerichte afdeling is onder meer verantwoordelijk voor business management en retailstrategie.

“Wij ondersteunen het officiële dealernetwerk in de meest brede zin van het woord. Het uitgangspunt van deze ondersteuning is dat we samenwerken aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de dealerorganisatie. Door het actief ondersteunen en begeleiden van het dealermanagement op financieel en organisatorisch gebied, leveren we een bijdrage aan het verstevigen van de positie van de officiële dealers in het netwerk. Daarnaast bewaken wij de Corporate Identity en ondersteunen we in de toekomst actief het gebruik van het dealer management systeem in de bedrijfsprocessen. Wij zijn gebaat bij sterke partners met vooruitstrevende ideeën, die financieel gezond zijn en het maximale uit de markt halen”, merkt Jorg Roelofs op.

Roelofs is geen onbekende bij de importorganisatie van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Chrysler, Dodge en Jeep. Tijdens zijn 15-jarig dienstverband is hij werkzaam geweest bij bedrijfswagens, after sales, marketing Chrysler en de eigen retail bedrijven van de importeur. Voor zijn benoeming was Jorg Roelofs verantwoordelijk voor strategische projecten van de importeur.